Magazin > VIP
8554 ogledov

Spet velika drama pri Triglavu, se jim bo to maščevalo na poligonih?

Marjanca Polutnik Planet TV
V Exatlonu smo spremljali že tretji izločitveni dvoboj, v katerem sta se znova znašli tekmovalki modre ekipe. Igro za 50 tisoč evrov je  zapustila novinka, judoistka Teja Tropan.

Tekma za obstanek je odločila, da se bodo še tretjič zapored v izločitveni dvoboj podali tekmovalci modre ekipe Jadran. Ker so bile tokrat na vrsti predstavnice nežnejšega spola, je prva dvobojevalka postala judoistka Teja Tropan, ki je v tekmo vstopila v začetku tedna in je bila statistično najslabša tekmovalka modre ekipe. Nalogo izbrati njeno nasprotnico v igri na štiri zmage pa sta dobila statistično najmočnejša člena Žan Luka Konjar in Katarina Jerše.

V individualnih bojih prevladal Jadran

Še pred odločilnim dvobojem so se tekmovalci obeh ekip pomerili na individualni tekmi za medalje, ki dobitnikom prinese nekaj prednosti na izločitvenih dvobojih. V tekmi na izpadanje je tokrat največ moči, spretnosti in sreče med moškimi imel Alen Lamper, ki je v finalu z 2:0 premagal moštvenega kolega Luko Turka.

Med dekleti pa je na poligonu, ki ga je dobro poznala z zadnjega izločitvenega dvoboja, slavila Sanja Novak. V finalu je z rezultatom 2:1 premagala Pino Umek iz rdeče ekipe Triglav.

S tem pa za Sanjo ni bilo konec napornih nastopov. Žan Luka Konjar in Katarina Jerše sta jo kasneje določila še za dvobojevalko proti Teji Tropan za obstanek v Exatlonu. Sanja in Teja sta se na odločilnem poligonu borili na štiri zmage. Sanja je v tem dvoboju še enkrat več dokazala, da se zna v odločilnih trenutkih zbrati in pokazati v najboljši luči. Slavila je z rezultatom 4:1 in si zagotovila obstanek v šovu.

Teja je bila po porazu in slovesu od šova po zgolj petih dneh v Dominikanski republiki razumljivo razočarana.

Mikič se je soočil z Marjanco

Še pred tekmovanjem je bilo vzdušje v vili precej napeto zaradi nesoglasij med Igorjem Mikičem in Marjanco Polutnik. Mišica je namreč prepričan, da si Meri jemlje preveč zaslug za zmage rdeče ekipe in da se tudi sicer preveč izpostavlja, zato se je z njo pogovoril na štiri oči. Marjanca njegovih očitkov zgodaj zjutraj ni najbolje sprejela. Meni, da niso upravičeni, Mikič pa je priznal, da sobivanje z istimi ljudmi iz dneva v dan postaja vedno bolj naporno.

"Marjanca je zamerljiva oseba in če se njen zameriš, te bo gledala drugače. Mogoče mi je zdaj zamerila, da sem bil tako odkrit in z njo govoril v imenu ekipe," je po pogovoru s sotekmovalko povedal Mikič in dodal, da ga od "šimfanja" v vili bolijo glava in ušesa.

Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTube in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

Komentarjev 1
  • alenka2 21:16 27.september 2021.

    Mišica bo pametoval haha. Najslabši tekmovalec v ekipi Triglav. Naj bo vesel da mu Marjanca rit rešuje ker sicer na prvem izločanju leti domov. Napihnjenc en!

Sorodne novice