Magazin > Film & Glasba & TV
2265 ogledov

Exatlon: Kar dve krvavi poškodbi, Marjanca celo v bolnišnico

Exatlon Planet TV
V Exatlonu smo končno dočakali prvo zmago modre ekipe Jadran na poligonu, ki jim je prinesla izjemno veselje in tudi selitev v tako želeno vilo. Rdeči se pa se bodo po slabem dnevu, ko jih je sreča povsem zapustila, morali sprijazniti z bivanjem v skromni baraki …

Slab dan rdeče ekipe je tokrat s pridom izkoristila modra ekipa Jadran, ki je vodila skoraj vso tekmo in tudi v odločilnih trenutkih ohranila mirnost ter prišla do težko pričakovane prve zmage z rezultatom 10:8. Veselje med modrimi je bilo nepopisno, saj jim je zmaga prinesla selitev v vilo in bivanje v razkošju. Junak dneva je bil Alen Lamper, ki je dosegel kar tri zmage.

Po sporu z Mikičem Marjanca v solzah

Za rdečo ekipo pa tokrat prav nič ni šlo po načrtu. Že med zajtrkom so izbruhnila trenja med Igorjem Mikičem in Marjanco Polutnik, ker je Šentjurčanka napovedala, da na tokratni tekmi zaradi slabega počutja ne bo nastopila. Med Mišico in Marjanco so odnosi napeti že nekaj dni, huje pa sta se sprla, ko je Marjanca sotekmovalcem sporočila, da zaradi slabega počutja ne bo nastopila na tekmi za vilo. Mikič ni verjel, da je to pravi razlog za odpoved nastopa, zato se je odločil Marjanci povedati svoje. Pri tem je bilo tudi nekaj povišanih tonov in ostrih besed.

Po sporu se je Marjanca umaknila v svojo sobo, kjer je potočila tudi nekaj solz. Tolažila jo je Aleksandra Podgoršek, ki je prepričana, da bi se morali takšni spori znotraj ekipe reševati na malce drugačen način. Aleksandra je priznala, da bi sama na Marjančinem mestu reagirala veliko slabše in se ne bi znala postaviti zase tako kot se ji zdi, da se je Marjanca.

Krvava poškodba Marjance in Chorchypa

Nesreča je rdečo ekipo spremljala tudi na poligonu. Marjanca je kljub drugačni napovedi pozneje vendarle nastopila na poligonu, a je pri spustu s toboganom nesrečno z glavo udarila v koleno in si ob tem presekala jezik, zaradi česar so tekmovalko tudi prepeljali v bolnišnico, a se je Marjanca kmalu vrnila k svoji ekipi.

Na predzadnjem dvoboju večera se je poškodoval še Chorchyp. Ta je z glavo nesrečno zadel ob ogrodje poligona in začel krvaveti. Čeprav je bila Chorchypova poškodba videti resnično grozljivo in je tudi sam priznal, da zaradi krvi pri ciljanju ni videl na eno oko, ni bila nobena od poškodb hujše narave in tekmovalca bosta lahko nadaljevala igro za 50 tisoč evrov.

Pri rdečih je bil zaradi poraza in selitve v barako razumljivo najbolj razočaran Igor Mikič, ki je povedal, da si ekipa podobnega poraza ne sme več privoščiti, saj bo v nasprotnem primeru zapustil tekmovanje. "Ko sem prvič videl to barako, sem mislil, da je to nek hlev," je povedal Mikič in kasneje dodal: "Iskreno, zdržal bom v tej baraki maksimalno 5, 6 dni in če se poraz še enkrat ponovi, Mišice v ekipi več ni."

Veliko bolj pozitivno so selitev v barako, ki je opremljena le z najosnovnejšo opremo in seveda brez klime, sprejela dekleta, da pa zna bivališče zelo skrhati odnose in povročiti veliko slabe volje, bomo videli tudi v novi oddaji, ki bo na Planetu že ob 19.45. Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTube in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice