Magazin > VIP
10503 ogledov

Producenti Planet TV v skrbeh za svoje zvezde

Planet TV Anže Petkovšek
Ekskluzivno iz Dominikanske republike. Danes naše gladiatorje čaka borba za čast.

Dva naroda, dve ekipi, ene sanje. Nocoj bomo na Planet TV priča zgodovinski tekmi. Slovenski gladiatorji Exatlona se bodo namreč spopadli z vročekrvnimi kolegi iz Mehike, kjer ta šov dosega izjemno gledanost. Mednarodna tekma bo tekma za čast. Vanjo kot absolutni favoriti vstopajo Mehičani, ki v tem šovu sodelujejo že pet let in oddajo jemljejo zelo resno. Nekateri se na ta izziv pripravljajo celo več let. 

Doslej so naši nasprotniki premagali še vse mednarodne tekmece, zato pokajo od samozavesti. Ekipi Jadran in Triglav se bosta za nocojšnji duel združili in na poligon poslali svoje najboljše. Pred tekmo smo se pogovarjali s kreativno producentsko šova Matejo Seničar, ki nam je zaupala, da jih tekma skrbi. Naši junaki so namreč izjemno motivirani in lačni zmage in takšna prevelika zagnanost se lahko hitro konca s poškodbo. V tej fazi, ko se oddaja približuje koncu, so takšni izredni odstopi manjša katastrofa. Poškodbe so del šova, ko pa se ti nezgoda pripeti proti koncu šova, je to za tekmovalca še zlasti težko, prav tako tudi za produkcijo,saj se strukture oddaj podrejo.

Kdo se bo boril za lovoriko in, ali bodo naši tekmovalci sposobni zakopati bojno sekiro in združiti moči, bomo videli ob 19. 45 uri na Planet TV.  

 
Komentarjev 1
  • Elizabeth_Perez 16:29 26.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice