Magazin > VIP
55557 ogledov

S to potezo Franku Bajcu domnevna ljubica zarila nož v hrbet

Franko Bajc Planet TV
S to odločitvijo je Marjanca presenetila celo voditelja šova Mirana Ališiča.

V Exatlonu je sinoči potekal izločitveni boj. Prvi dvobojevalec je bil Igor Mikić Mišica, ki ima najslabšo moško statistiko pri ekipi Triglav, drugega kandidata pa je izbrala Marjanca Polutnik, ki ima najboljšo statistiko. Za drugega dvobojevalca je izbrala Chorchypa, kar je presenetilo tako modre kot rdeče. 

"Neumna izbira, kaj bi človek lahko pričakoval od Marjance, ki rada meša dre*" je komentiral Mikić. Povedal je, da sta s Chorchypom prijatelja, da je močan člen ekipe, ki ga ne ogroziš sredi tekme, izpostavil pa je tudi, da Chorchyp in Franko v Dominikanski republiki skupaj trenirata in se pripravljata tudi na neko drugo športno tekmovanje. 

Nad njeno izbiro so bili presenečeni celo modri. Predvsem nad tem, da  tvega tako močnega člana ekipe, ki pa je tudi tesen osebni prijatelj najmočnejšega člana Triglava, to je Franko Bajc. Če Chorchyp izgubi, bi se to lahko poznalo tudi na Frankovi motivaciji, so bili prepričani. Medtem pa so bili nekateri mnenja, da je Chorchypa izbrala, ker je močno prepričana o tem, da bo zagotovo premagal Mikića.

"Pravi razlog bo vedla samo ona," je njeno izbiro komentiral Franko, s katerim se v medijih že nekaj časa namiguje, da sta romantično povezana. S to izjavo pa je Franko domnevno ljubico močno pograjal: "Morda, ko je bila poškodovana, ni imela dovolj pozornosti in jo sedaj išče, da bi vsi skakali okoli nje." Povedal je še, da bi bila ekipna odločitev vsekakor drugačna. Chrochyp je dodal le: "Rad imam poštene dvoboje in danes bova to z Igorjem pokazala." Marjanca je pojasnila, da je Chorchypa izbrala zato, da se bo Mikić enkrat pomeril z boljšim od sebe. 

Izločilni dvoboj med prijateljema je bil zelo zelo napet. Igor je Chorchypa ujel, pred finalno tekmo je bil rezultat 3:3. Grenko zmago pa je na koncu slavil Mišica, saj je zmagal, a se poslovil od prijatelja in enega najmočnejših členov ekipe Triglav, Chorchypa. Njegovo slovo pa je močno prizadelo vse člane rdeče ekipe Triglav. Dekleta so jokala kot dež, tudi Marjanca, za katero se je zdelo, kot da obžaluje svojo odločitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice