Magazin > VIP
25392 ogledov

Še en znani obraz POP TV sedaj na Planetu

kaja casar Planet TV
Poleg Carmen Osovnikar, Anje Širovnik in Taijija Tokuhise na Planet TV lahko sedaj spremljamo tudi ...

Kaja Casar, znana iz šova Sanjski moški, je nova tekmovalka v športnem šovu Exatlon, ki ga lahko od ponedeljka do petka spremljate na Planet TV. 

Pridružila se je ekipi Jadran. "Devet let sem trenirala karate in enkrat sem na tekmovanju osvojila drugo mesto v državi. Potem sem štiri leta trenirala nogomet, v vmesnem času kljub svoji višini tudi košarko in odbojko. Nato sem se lotila nogometnega sojenja, tako da imam za sabo kar pestro športno zgodovino," je v smehu povedala simpatična 22-letnica in dodala, da ji bo prav ukvarjanje z različnimi športi prišlo še kako prav tudi v Exatlonu. "Mislim, da sem si z njimi nabrala veliko spretnosti, moč v nogah, eksplozivnost in pa seveda hitrost ter kondicijo."

V Exatlonu ima zato visoke cilje. "Zame je Exatlon najprej izziv, da preizkusim svojo pripravljenost, zagotovo pa merim tudi na zmago," je povedala Prekmurka, ki upa, da jo bodo v svoji sredini dobro sprejeli tudi njeni sotekmovalci iz ekipe Jadran.

Komentarjev 5
 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 00:20 09.oktober 2021.

  Za temi wannabe instant zvezdnicami se pa Pop tv verjetno res joka. Dajte no, če bi jih želeli zadržati v svoji hiši, bi jim sigurna našli delo.

 • molka 09:07 07.oktober 2021.

  vse ti je isto levo ali desno vse nesposobno lopovsko laznivo ni vredno da jih ps poscije

 • Stane Adamič 08:49 07.oktober 2021.

  Planet TV počasi postaja nekako uravnotežena osrednja informativna oddaja. Saj to kar delata RTV in POP TV v navijaškem navijanju za nesposobne levičarje je že absurd. Seveda gre za denar. Za črpanje denarja, katerega lahko črpajo samo on nesposobnih levih vladah.