Magazin > VIP
46873 ogledov

Našo vrhunsko športnico fant med tekmo pustil po telefonu

Exatlon Planet TV
Uff, to pa je grdo …

Naša gimnastičarka Aleksandra Podgoršek, ki je tekmovala tudi v športnem šovu Exatlon, je pred kratkim ostala z zlomljenim srcem. In to na zelo krut način. Fant jo je namreč zapustil po telefonu in to medtem, ko je bila na mednarodnem tekmovanju. 

"Bila sem na prvi mednarodni tekmi po letu in pol. Drugi dan me poklical in rekel, da ne more več, da to ni več zanj. On je bil lepo v udobju svojega doma, jaz pa sama v Romuniji," je grenko izkušnjo razkrila Aleksandra, ki je po razhodu doživljala težko obdobje, na bolje se je obrnilo šele, ko je sebe začela dojemati drugače. Več o njeni grenki izkušnji v videu ... 

Sicer pa težak teden v šovu preživlja tudi Aleksandrina rdeča ekipa Triglav, ki je ta teden že drugič grdo zgubila proti modri ekipi Jadran. Končni rezultat tekme za motivacijo je bil kar 10:1 za ekipo Jadran, kar je do zdaj najvišja zmaga v šovu. Po dveh zaporednih porazih z visoko razliko, včeraj je Triglav izgubil z 10:3, je vodja rdeče ekipe, Igor Mikič, sklical krizni sestanek. Chorchyp in Mikič sta bila enotna, da morajo medosebna trenja in zamere v ekipi reševati sproti, da se jim nesoglasja ne bi maščevala na poligonih. 

Več o dogajanju v šovu je na voljo na Instagramu, na YouTubu in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.
 

Komentarjev 4
  • Avatar Zala
    Zala 21:40 24.oktober 2021.

    Aleksandra, kupi šampanjec in si nazdravi, da si se še pravočasno rešila takega zmeneta.

  • Howard_Steinke 16:33 20.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:05 20.oktober 2021.

    To pa je korajžen fant. Tak tip si zasluži, da ga karma kresne po buči z vso silo.

Sorodne novice