Magazin > VIP
4632 ogledov

Naša lepotica v opornici, znani Slovenec pa o njej tako grdo ...

Nives Orešnik Planet TV
Po dramatičnem preobratu se v vilo vrača Triglav.

Tokratna tekma za vilo v šovu Exatlon je poskrbela za zares neverjetno dogajanje. Modri so bili le eno točko oddaljeni od visoke zmage, nato pa je rdeča ekipa Triglav uprizorila popoln preobrat in spet prevzela vilo. Tekma za vilo je za tekmovalce ena najpomembnejših preizkušenj v tednu, saj zmagovalcem omogoči bivanje v zelo udobnih razmerah, medtem ko poražence čakata baraka brez klime in spanje na tleh.

Nives Orešnik se je vrnila z opornico

Še preden so se tekmovalci odpravili na poligon, so se v rdeči ekipi razveselili vrnitve svoje članice Nives Orešnik, ki se je na tekmi za medalje poškodovala in je potrebovala zdravniško pomoč. Zdravniki so ji svetovali nekaj dni počitka, zato na tokratni preizkušnji ni tekmovala.

Mikič: Šibki naj grejo domov

Igor Mikič je medtem v pogovoru s Simonom Blaževićem in Marjanco Polutnik povedal, da meni, da bi morali iti šibki domov, s čimer je mislil predvsem Nives. "Ona že dva tedna skoz počiva, jo nekaj boli," je rekel, a Marjanca je Nives vzela v bran, saj ima vsak teden drugo poškodbo. Marjanca meni, da se morajo tekmovalci bolj posvetiti psihi, ki jo je močno načelo tudi bivanje v neklimatizirani baraki.

Rezultat je bil 9 : 3, potem pa …

Ekipi Jadran in Triglav sta se tokrat merili na poligonu Sršenje gnezdo, ki ga obe ekipi že dobro poznata. Modri so, kljub temu da so bili številčno močno oslabljeni, začeli nadvse dobro − povedli s 4:0 in nato vodili s 5:1. Rdeči ekipi Triglav je zaostanek nato uspelo zmanjšati na 5:3. Sledile so še štiri zmage Jadrana, in videti je bilo, da je tekma odločena.

Modri so za zanesljivo zmago potrebovali le še eno točko, toda ekipa Triglava se ni predala in je zrežirala skoraj neverjeten preobrat. S šestimi zaporednimi zmagami jim je uspelo izid izenačiti. Pri rezultatu 9:9 pa sta se ekipi morali podati na odločilni dvoboj, ki poteka v obliki štafete, v kateri v vsaki ekipi nastopata po en moški in ena ženska.

Pri Jadranu so v boj poslali Evo in Luko, pri Triglavu pa Franka in Marjanco. Tudi zadnji dvoboje je bil izredno napet, saj sta bili ekipi zelo izenačeni, v odločilnih trenutkih pa je Franko pokazal več zbranosti in natančnosti kot Luka in rdečim prinesel ponovno selitev v vilo ter izjemno veselje. V modri ekipi medtem niso mogli verjeti, kakšno prednost jim je uspelo zapraviti.

Alen ima dovolj: Če bo treba, ji bomo zagrozili in ji povedali svoje

Še pred tekmo je tekmovalec Jadrana Alen Lamper izrazil nezadovoljstvo, da sotekmovalki Sanji Novak bitke na individualnih tekmah za medalje tako dobro uspevajo, medtem ko se ekipno ne izkaže. Izkaže se tudi v izločilnih dvobojih, na ekipnih tekmah pa ne kaže tako dobrih predstav.

"Nisem si želel, da Sanja dobi medaljo. Želim si, da Sanja čim prej zapusti šov," je o sotekmovalki povedal Alen. Dodal je, da si po njegovem mnenju Sanja sploh ne želi ekipnih zmag. "Morala se bo bolj potruditi. Malo ji bomo zagrozili, malo ji bomo povedali svoje. Upam, da me sotekmovalci podprejo. Če bo zaradi tega prišlo do prepira in me sotekmovalci zato pošljejo domov, naj bo tako. Jaz samo želim ekipno igro," je še povedal 21-letnik.

Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTube in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice