Magazin > VIP
7811 ogledov

Tina Gaber pokazala postavno mamo

Tina Gaber Instagram
Jabolko res ne pade daleč od drevesa …

Pred kratkim se je lepotica in lobistka Tina Gaber prvič preizkusila kot voditeljica, ko je vodila tiskovno konferenco za športni resničnostni šov Exatlon, ki ga to jesen predvajajo na Planet TV. Tina skupaj z legendarnim Miranom Ališičom tudi vodi omenjeni šov, ki ga snemajo v Dominikanski republiki. 

Na prvo voditeljsko izkušnjo pa jo je prišla podpreti tudi mama in sedaj je jasno, po kom ima nekdanja miss Hawaiian Tropic tako dobre gene. Tinina mama je namreč blestela v kratki rdeči obleki in pokazala svojo še vedno zavidanja vredno postavo. Seveda pa je gospa Gaber na svojo starejšo hčerko tudi izredno ponosna, saj je zaupala, da je Tina o voditeljski vlogi sanjala že od malih nog. To je potrdila tudi lepotica, ki je sicer v mislih imela večerne obleke, pred sabo pa trotl boben, a sedaj kot poročevalka s terena skače po vroči Dominikanski republiki in spremljala športne priprave tekmovalcev. 

Tina Gaber | Avtor: Zurnal24 foto Zurnal24 foto

Tina svojih družinskih članov tako ne skriva, zelo blizu je tudi s svojo mlajšo sestro Uršo, ki jo večkrat pokaže na Instagramu, a priznava, da bo v Dominikanski republiki, kjer bodo šov snemali kar tri mesece, najbolj pogrešala svojega pasjega ljubljenčka, s katerim sta neločljiva že 13 let. 

Tina Gaber | Avtor: Zurnal24 foto Zurnal24 foto

Komentarjev 1
  • porko2 08:34 03.oktober 2021.

    Je pa res postavna. Koliko tehta? 100 kil, pa zvite noge.

Sorodne novice