Magazin > VIP
36793 ogledov

Ta znana Slovenka se je iz raja vrnila pozitivna

Katarina Benček Instagram
Obležali s korono …

Naše lepotice Katarina Benček, Anja Jenko in Tina Gaber so se ta mesec skupaj s partnerji in prijatelji mudile na Mikonosu, kjer so najeli vilo in se zabavali v enih izmed najbolj mondenih klubov in restavracij na svetu. Po prihodu domov, pa jih, vsaj nekatere, boli glava. In to dobesedno. 

Katarina Benček je na Instagramu namreč povsem odkrito spregovorila o tem, da je covid pozitivna, medtem ko je njem partner Marko negativen. Povedala je, da jo boli glava, oči, da se počuti utrujeno in da se počasi povišuje tudi vročina. Tina Gaber je medtem na Instagramu že sporočila, da sama ni zbolela in je negativna, da pa jo preseneča, da so zboleli prijatelji iz družbe, ki so cepljeni, necepljeni pa so ostali zdravi. 

Katarina Benček | Avtor: Instagram Instagram

Sledilci so Benčkovi poslali dobre želje, predvsem pa pri njej cenijo to, da vedno objavi realno sliko, tako pozitivne trenutke, kot tudi negativne. Zaradi tega velja za eno izmed naših vplivnic, ki svojim sledilcem ne prodaja le popolnega življenja potovalne blogerke, temveč jim odkrito poroča tudi o pasteh, ki se ji na tej poti zgodijo. 

Sicer pa so na Mikonosu, zaradi porasta okužb s koronavirusom, te dni uvedli policijsko uro, zunaj bodo lahko med 1. in 6. uro zjutraj le tisti, ki gredo na delo, iz dela ali v bolnišnico. Prav tako so prepovedali predvajanje glasbe v restavracijah in barih. Župan tega mondenega otoka, ki je znan kot „igrišče“ za bogate, pravi, da se mu tovrstni ukrepi sredi turistične sezone ne zdijo smiselni, saj bodo povzročili le to, da bodo gostje odpotovali na druge otoke. 

Katarina Benček | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • alojz73 23:26 21.julij 2021.

    Neumen naslov,lahko bi bila pozitivna tudi na kakšno spolno bolezen.

Sorodne novice