Avto
1259 ogledov

Šef Audija: Spomladi prebolel koronavirus, zdaj na rehabilitacijo

Šef Audija Markus Duesmann Audi
Izvršni direktor Audija Markus Duesmann se je zaradi koronavirusa, ki ga je prebolel v lažji obliki letos spomladi, zdaj napotil na rehabilitacijsko kliniko.

Tiskovni predstavnik Audija je izjavil, da je bil odhod šefa Audija Markusa Duesmanna v rehabilitacijsko kliniko zgolj previdnostni ukrep po nasvetu zdravnika. Duesmann naj bi se konec meseca že vrnil na delo, je tiskovni predstavnik Audija zapisal v elektronski pošti za Automotive News Europe.

Audi e-tron GT Prvi pri nas Avto Šele predstavljen, pa ima električni superstroj že slovenske tablice

Duesmannovo rehabilitacijsko bivanje se je začelo prejšnji ponedeljek. V torek se je udeležil spletne predstavitve Audijeve matične Volkswagnove, kjer so predstavili novo strategijo. Duesmann je zadolžen tudi za raziskovalno-razvojne dejavnosti skupine VW.
"Vsi smo usposobljeni za delo od doma," je dejala predstavnica Audija.

Testiranje na covid-19 | Avtor: Profimedia Profimedia

Audi RS e-tron GT V Sloveniji Avto Avto za novodobne managerje, jih bo dovolj za vse pri nas?

Duesmann sicer trdi, da ne čuti dolgoročnih simptomov covid-19. V intervjuju za Automotive News Europe je razkril prednosti dela na daljavo. Predlagal je celo, da lahko do 30 % zaposlenih delo opravlja na daljavo.

Audi A4 Audijev šef Avto Audijev šef najavil nekaj, kar je bil še pred kratkim nepredstavljiv načrt

Duesmann je aprila zbolel za covid-19. Dva tedna je preživel v karanteni doma, so za Automobilwoche povedali viri iz podjetja.
Na splošno se je bolezen pri njem izrazila v blagi obliki. Duesmann je delo opravljal od doma po telefonu in z video klici.
 

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 09:46 17.julij 2021.

    jest bi tudi šel na preventivno rehabilitacijo, lahko po isti metodi kot ta direktor.. nič mu ni. pa rabi toplice.. dejmo to še vsem ostalim. ne pa cepljenje.