Avto
1249 ogledov

Šef Audija: Spomladi prebolel koronavirus, zdaj na rehabilitacijo

Šef Audija Markus Duesmann Audi
Izvršni direktor Audija Markus Duesmann se je zaradi koronavirusa, ki ga je prebolel v lažji obliki letos spomladi, zdaj napotil na rehabilitacijsko kliniko.

Tiskovni predstavnik Audija je izjavil, da je bil odhod šefa Audija Markusa Duesmanna v rehabilitacijsko kliniko zgolj previdnostni ukrep po nasvetu zdravnika. Duesmann naj bi se konec meseca že vrnil na delo, je tiskovni predstavnik Audija zapisal v elektronski pošti za Automotive News Europe.

Audi e-tron GT Prvi pri nas Avto Šele predstavljen, pa ima električni superstroj že slovenske tablice

Duesmannovo rehabilitacijsko bivanje se je začelo prejšnji ponedeljek. V torek se je udeležil spletne predstavitve Audijeve matične Volkswagnove, kjer so predstavili novo strategijo. Duesmann je zadolžen tudi za raziskovalno-razvojne dejavnosti skupine VW.
"Vsi smo usposobljeni za delo od doma," je dejala predstavnica Audija.

Testiranje na covid-19 | Avtor: Profimedia Profimedia

Audi RS e-tron GT V Sloveniji Avto Avto za novodobne managerje, jih bo dovolj za vse pri nas?

Duesmann sicer trdi, da ne čuti dolgoročnih simptomov covid-19. V intervjuju za Automotive News Europe je razkril prednosti dela na daljavo. Predlagal je celo, da lahko do 30 % zaposlenih delo opravlja na daljavo.

Audi A4 Audijev šef Avto Audijev šef najavil nekaj, kar je bil še pred kratkim nepredstavljiv načrt

Duesmann je aprila zbolel za covid-19. Dva tedna je preživel v karanteni doma, so za Automobilwoche povedali viri iz podjetja.
Na splošno se je bolezen pri njem izrazila v blagi obliki. Duesmann je delo opravljal od doma po telefonu in z video klici.
 

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 09:46 17.julij 2021.

    jest bi tudi šel na preventivno rehabilitacijo, lahko po isti metodi kot ta direktor.. nič mu ni. pa rabi toplice.. dejmo to še vsem ostalim. ne pa cepljenje.

Sorodne novice