Magazin > Film & Glasba & TV
18585 ogledov

Čustven posnetek: Naš igralec v solzah, opiral se je na dekle

Exatlon Planet TV
V Exatlonu sta se ekipi tokrat na atraktivnem poligonu merili v tekmi za obstoj. Prepričljivo boljši so bili tekmovalci ekipe Triglav, zato bo ekipa Jadran že jutri spet ostala brez enega tekmovalca. Posebno presenečenje pa je tokrat čakalo Andreia Lenarta.

Ekipo Triglav in Jadran sta se tokrat prvič podali na poligon Čarodejeva past, ki je poskrbel za zares spektakularno kuliso tokratne preizkušnje za obstoj. Čeprav so v zadnjih dneh člani modre ekipe dokazali, da lahko premagajo rdeče, pa tokrat vseeno niso imeli svojega dne. Po hitrem vodstvu Triglava s 4:0 se je Jadran nato malce približal, toda preobrata ni bilo. Modri so ob koncu spet stopili na plin in dosegli suvereno zmago z 10:5.

Jadran bo tako še četrtič zapored moral dva svoja tekmovalca poslati v dvoboj za obstanek v igri za 50 tisoč evrov. Prvi dvobojevalec je zaradi najslabše osebne statistike postal Nik Korošec, nasprotnika pa mu bo izbiral statistično najmočenjši tekmovalec v modri ekipi Žan Luka Konjar. Izbiral bo lahko med Luko Turkom in Alenom Lamperjem.

Čustveno presenečenje za Lenarta

Dan v Exatlonu je minil tudi v znamenju 29. rojstnega dne Andreia Lenarta, ki je v šovu znan kot Thorminator. Lenartove roke so namreč v filmu Avengers: Age of Ultron v dveh kadrih odigrale roke Chrisa Hemswortha. Slavnega igralca je na snemanju tudi spoznal, sicer pa je Lenart pri nas znan tudi kot odličen oponašalec Arnolda Schwarzeneggerja, igral pa je tudi v hollywoodskem hitu Kingsman: Tajna služba ter v številnih slovenskih serijah (Da, dragi! Da, draga!, Česnovi, Srečno samski).

Lenartu so najprej že zjutraj voščili sotekmovalci v baraki in mu zapeli, izvedeli pa smo tudi, da igralec v resnici ne mara biti v središču pozornosti. Po koncu dvobojev na poligonu pa je Lenarta čakalo še posebno presenečenje s sporočili domačih, ki so mu orosili oko medtem ko je v svoj objem stiskal svoje dekle Nives Orešnik.

Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTube in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

Komentarjev 1
  • Dusan12 15:36 01.oktober 2021.

    Na mesto Izpadleda Lenarta bo prišla Violeta Tomič

Sorodne novice