Magazin > Film & Glasba & TV
12955 ogledov

Video: Našo misico odpeljalo reševalno vozilo

Nives Orešnik Planet TV
V oddaji Exatlon je modra ekipa Jadran po izločilnem dvoboju ostala brez zelo pomembnega člena. Po porazu proti Luki Turku je moral igro za 50 tisoč evrov zapustiti Nik Korošec.

Tudi v tokratni oddaji je tekmovalce pred izločilnim dvobojem čakala posamična preizkušnja za medalje. Še pred tem pa smo izvedeli, koga je Žan Luka Konjar izbral za nasprotnika Niku Korošcu v izločilnem dvoboju. To je postal Luka Turk, kar je pomenilo, da se bosta za obstanek v Exatlonu pomerila verjetno najpomembnejša člena modre ekipe.

Sledila je tekma za medalje, ki je ponudila kar nekaj zanimivih dvobojev, na koncu pa sta največ moči, zbranosti in vzdržljivosti pokazala Sanja Novak, ki ima v lasti že dve medalji, in Andrei Lenart, ki si je tokrat zagotovil prvo. Sanja je z rezultatom 2:1 odpravila Pino Umek, med fanti pa je Andrei z rezultatom 2:1 premagal Simona Blaževića.

Nives Orešnik je odpeljalo reševalno vozilo

Poligon, na katerem se bodo tekmovalci nocoj bojevali za medalje, je izjemno zahteven, kar bo botrovalo tudi nekaterim neprijetnim padcem in poškodbam. Nekaj podobnega se je primerilo tudi Nives Orešnik iz rdeče ekipe, ki je morala tekmovanje zapustiti celo v reševalnem vozilu.

O medaljah je bilo govora tudi pred izločilnim dvobojem, saj sta oba dvobojevalca povedala, da medalja v tem dvoboju ne pride v poštev. Lastnik ene je bil Nik, ki bi medaljo ob morebitnem zaostanku lahko izkoristil in tako izničil eno zmago Luke.

Nik ni hotel unovčiti medalje

Dvoboj za obstanek v šovu je bolje začel Luka, ki je bil hitrejši na progi in natančnejši pri ciljanju. Nik je v naslednji tekmi izenačil, čeprav je na poligonu že zaostajal. V tretji igri je bil spet boljši Luka, v četrti pa je Luka naredil večjo napako na poligonu in bi jo moral popravljati. Tega pa Niku ni uspelo izkoristiti.

Voditelj Miran Ališič je pri rezultatu 3:1 za Luko vprašal Nika, ali bo unovčil medaljo. Ta pa mu je odgovoril negativno, vseeno pa mu je nato uspelo rezultat znižati na 3:2, kar pa ni zadoščalo za preobrat. Luka je naslednjo igro, v kateri je Nik ponovno zavrnil unovčenje medalje, dobil in si tako zagotovil obstanek v Exatlonu. Nik se je moral posloviti od sotekmovalcev.

Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTube in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice