Magazin > VIP
17286 ogledov

Odločitev, ki je ujezila gledalce Planet TV

exatlon
1/9
Planet TV
V Exatlon vstopila nova tekmovalca, Jan Čampa in Marko Knafelc.

Ekipi v Exatlonu, šovu, ki ga lahko spremljate na Planet TV, sta v svojih vrstah pred tekmo za motivacijo pozdravili nova tekmovalca. Ekipo Triglav je okrepil osebni trener Jan Čampa, ekipo Jadran pa Marko Knafelc, eden ustanovnih članov akrobatske skupine Dunking Devils.

Ekipa Triglav je precej bolj številčna od ekipe Jadran, zato je Janov prihod ujezil oboževalce priljubljenega šova, ki so na Instagramu poudarjali, da ni pošteno, da se "fila" tudi rdečo ekipo. "Ni fer. Rdeči ne potrebujejo okrepitve," je zapisal komentator, nekdo drug pa je dodal: "Rdečih je že tako polovico več in potem še dobijo enega člana, kje je tukaj fer play?"

A pravila so jasna - okrepitev vedno dobita obe ekipi.

Modra ekipa je prvo noč, ko so bili znova v baraki, preživela precej nemirno, spanec so jim kratile tudi male živali – dobesedno. "Za mano je najslabša noč do zdaj," je po ponovni selitvi v barako povedal član modre ekipe Luka Turk in pojasnil, da so ga popikali komarji, insekti so mu plezali po nogah, nekaj pa ga je tudi pičilo. Poleg tega so mu miren spanec onemogočale še številne poškodbe, s katerimi se trenutno ubada. Da je bila noč v baraki vse prej kot prijetna, je povedala tudi Eva, ki je razkrila, da so v Sanjini postelji našli celo tarantelo. 

Preden so tekmovalci ekip Triglav in Jadran začeli dvoboje na poligonu Modra laguna, jih je voditelj Miran Ališič presenetil z novico, da bosta obe ekipi dobili okrepitvi. Tega so bili predvsem veseli v modri ekipi, saj so zaradi poškodbe pred tem dvobojem ostali še brez njihovega zelo močnega člena Luke Turka. Preden sta se ekipama pridružila novinca, so bili v modri ekipi le še štirje tekmovalci, v rdeči pa vseh deset.

Luka Turk si je sicer poškodoval peto in je namesto na poligon odšel v bolnišnico.

Nives Orešnik pa se je po poškodbi znova vrnila na poligon, a njenega partnerja Andreia Lenarta je ob tem precej skrbelo zanjo.

Nova moč v ekipi Jadran Marko Knafelc, ki ga članica rdečih Pina Umek zelo dobro pozna, saj sta obe sodelovala v Dunking Devils, se je takoj izkazal za pomembno okrepitev, saj je dosegel dve zmagi v treh dvobojih na poligonu. Dobil je tudi dvoboj novincev. Dobro pa je svoj prvi poligon prestal tudi novi član rdeče ekipe Triglav Jan Čampa, ki je v dveh dvobojih svoji ekipi prinesel eno zmago.


Zmaga v tekmi za motivacijo je sicer tokrat spet šla v roke ekipe Triglav z rezultatom 10:6. Začetek tekme je povsem na strani Triglava, ki je povedal s 4:0. Jadran se je pozneje povsem približal in imel lepe priložnosti tudi za izenačenje in prevzem vodstva, ampak se to ni zgodilo. Usodo Jadrana je z zadnjo deseto točko zapečatil prav novinec Jan Čampa.

Rdeča ekipa je na koncu lahko izbirala med tremi mogočimi nagradami, ki so namenjene sproščanju in krepitvi moštvenega duha. Pod izbrano številko ena se je skrivala fizioterapija za vso ekipo. Novinec Jan, ki je imel po dogovoru v rdeči ekipi čast izbrati številko nagrade, je povedal, da je nagrada odlična, saj tekmovalci fizioterapijo po dolgih tednih nenehnih tekmovanj zelo potrebujejo.

Komentarjev 2
  • Ender3 17:49 06.oktober 2021.

    Kakšne gledalce, koliko teh, število in gledanost ne omenjajo. Res je, ni težko najti ljudi, ki to tudi spremljajo in gledajo ampak, ko slišiš komentatorja Ališića, te vse mine. Katastrofa je, kaj nam mediji ponujajo s pomočjo neštetih oglaševalcev in ...prikaži več njihovih reklamnih vložkov.

  • alenka2 15:59 06.oktober 2021.

    Pravila gor ali dol, to je postalo mučno gledat. Rdečih je še enkrat toliko kot modrih, pol pa se dejmo čudit, da imajo slabše rezultate. Nenaspani, izmučeni, dvakrat več na poligonu. Pol pa še samovšečneži v rdeči ekipi..Dejte no, to ...prikaži več je za mazohiste. Ne gledam več.