Magazin > VIP
36389 ogledov

Exatlon: Opa, je Franko Bajc v šovu osvojil tudi poligon ljubezni?

frabko bajc, marjanca, exatlon Planet TV
Drži ali ne drži?

Kot poroča Večer.com, Franko Bajc v šovu Exatlon z odliko ne osvaja le športnih poligonov, temveč menda tudi sotekmovalke. Oziroma eno sotekmovalko … To naj bi bila osebna trenerka in nekdanje playboyevo dekle, postavna Marjanca Polutnik. Na iskrice med njima naj bi opozorili tudi komentatorji na družbenih omrežjih, govorice pa je še dodatno podžgala fotografija, na kateri Marjanco po poškodbi, ki jo je na poligonu utrpela pred nekaj dnevi, nežno tolaži prav Franko.

Kot je razvidno z Instagram objav, sta se morebitna golobčka družila tudi že pred snemanjem šova, ko sta posnela skupne fotografije na njegovih konjih. Je možno, da sta v šov vstopila kot par, a to zamolčala? 

In, kdo je vroča 25-letnica, ki naj bi osvojila trenutno enega najbolj zaželenih znanih Slovencev? Marjanca ni prava "raketa" le na poligonih. 25-letna Šentjurčanka se ukvarja tudi z manekenstvom, pred leti je pozirala celo za Playboy. Sedaj se posveča osebnemu trenerstvu, je pa trenirala tenis in kikboks. Svoje sledilce na Instagramu rada razvaja z vročimi posnetki svojega izklesanega telesa. Njene objave pa razkrivajo tudi, da se Marjanca ne boji sprememb. Nekoč je bila namreč svetlolaska. 

Komentarjev 1
Sorodne novice