Magazin > VIP
19363 ogledov

Ta vroča znana Slovenka po čustvenem peklu našla nov izziv

noemi jugovac Instagram
Pravi, da en teden ni mogla spati.

V šov Exatlon, ki ga lahko spremljate na Planet TV, je vstopila Noemi Jae, bolj znana kot Noemi Jugovac iz šova Bar. Pridružila se je ekipi Triglav.

Lepotica je na Instagramu povedala, da gre za največji izziv v njenem življenju, ki se ga je lotila le zato, da bi sebi dokazala, da zmore. Ko je izvedela, da so jo izbrali, se je en teden borila s strahovi. "Nisem mogla spati, sedaj se veselim in komaj čakam, da pridem tja,“ je povedala na Instagramu. Za šov se je pripravljala več tednov, zato upa, da bo v Dominikanski republiki ostala čim dlje.

O Noemi se je veliko pisalo v začetku leta, ko je na družbenem omrežju objavila zapis, da je imela samomorilske misli. 

"Tretjo četrtino leta sem doživela najbolj srečne dneve v svojem življenju, nato pa se je v enem tednu vse spreobrnilo v živi pekel in največjo čustveno bolečino, ki sem jo kdaj koli čutila. Nisem si mislila, da bom lahko šla čez to, tako močna je bila ta čustvena bolečina, da je postala fizična bolečina, čutila sem jo v kosteh, v srcu, v duši, v celem telesu. Imela sem samomorilske misli in komaj sem se prebila čez te temne čase. Ampak nikoli nisem bila nekdo, ki bi odnehal. Borila sem se in borila, borila s svojo bolečino, sama s sabo, z negativnimi mislimi. Vse sem poskusila, da bi se sestavila. Bila sem utrujena, utrujena od tega, da sem sesuta. In na najnižji točki življenja, sem vzcvetela in postala bolj modra in srečnejša. Naučila sem se, da sem vredna, začela sem se razvajati in si začela dajati, kar sem si nekoč želela, da bi mi dali drugi. Spoznala sem, da sem sama sebi ljubezen mojega življenja in to je skrivnost do sreče. Da ne pričakuješ od drugih, ampak daješ sam sebi," je zapisala.

Njene tegobe so bile očitno povezane z njenim soprogom. V včerajšnjem delu Exatlona so namreč povedali, da je lepotica sedaj samska. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noemi Jae (@noemijaerose)


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.