Magazin > VIP
40039 ogledov

Naša resničnostna zvezdnica zaradi scene s sinom pod kritiko

vražje dame, špela kastelic Marko Delbello Ocepek
Ni vse tako, kot je prikazano na televiziji …

Podjetnica in športnica Špela Kastelic, ki nastopa v resničnostnem šovu Vražje dame na Planet TV, se je zaradi televizijske scene s sinom znašla pod plazom kritik gledalcev. V oddaji je Špela svojemu sinu namreč povedala, da ga je poleg košarke vpisala še na plavanje. Sin jo v oddaji prosi, da si tega ne želi, saj je petek edini dan, ko je lahko prost, ker nima domačih nalog. Špela se ni dala in je vztrajala pri svoji odločitvi, saj pravi, da fantje rabijo športno aktivnost. 

Gledalci so njeno potezo označili za preveč ambiciozno, češ da si otrok želi prosti čas, ne pa nove dejavnosti, a Špela pravi, da so lahko glede njenih vzgojnih prijemov brez skrbi. "Ljudje imajo preveč časa. Ne poznajo nas. Kdor me pozna, točno ve, kako je. Moj sin dvakrat na teden po eno uro trenira košarko, kar se mi zdi premalo zanj. Sedaj ima še plavanje in to so vse skupaj tri ure na teden, nič drugega nima. Naš tamal rabi šport, ne bo samo sedel. Danes imajo otroci vse. Igrače, telefon, računalnik, zato je prav, da trikrat na teden malo vstanejo in pomigajo. Mi smo tudi zelo delavna družina, zato se mi zdi prav, da takrat, ko lahko, ko imamo čas, ta čas preživimo aktivno," pove Špela, ki sama športu ni zavezana samo profesionalno, kot lastnica salona za oblikovanje telesa, temveč tudi zasebno. V prostem času se je namreč sama naučila jezditi, kot je razkrila v oddaji. 

Sicer pa Špele komentarji ne ganejo več, saj ima že trdo kožo. Prvič se je z njimi soočila, ko jim je lansko leto od doma ušla eksotična mačka, za katero so v medijih takrat najditelju ponujali visoko denarno nagrado. Picolla so našli in je tudi ena izmed živalskih zvezd šova Vražje dame. 

Komentarjev 4
  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 12:01 13.november 2021.

    Take avse res mislijo da je komu mar za njih??

  • pika36 17:25 12.november 2021.

    Boge živali pri taki afni.

  • jakec1575 12:11 21.oktober 2021.

    pol bo pa špela cez 10 let dala 10 jurjev za sinovo psihoterapijo. tak ti to je. pri usekanih ambicioznih starsih. petek je za otroke dan za uzivancijo, ocitek, lenarjenje, mogoce kaksna igrica mogoce kaksno druzenje s frendi na igriscu ...prikaži več ali doma, zlaganje legokock. tale špela je produkt stare šole- brez mučenja in trpljenja nisi vreden. bolnica.

Sorodne novice