Magazin > VIP
99479 ogledov

Zaradi nove izvoljenke člana skupine Čuki nastal medijski škandal

Miha Novak Instagram
Kot je znano, nova ljubezen najmlajšega Čuka Mihe Novaka ni več skrivnost.

Po razhodu z voditeljico Mino Pal, si je tudi tokrat izbral malce starejšo lepotico, nekdanjo televizijsko producentko, Lili Rodošek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili (@lili_rodosek)

Lili poznajo predvsem ljubitelji resničnostnih šovov, na Planet TV je namreč ustvarjala šov The Biggest Loser Slovenije in Bar. A tudi Lili ima svojo zgodovino in to kakšno! Leta 2018 je njen bivši partner Vladan Andjelković, ki je bil takrat generalni direktor Planet TV, fizično napadel scenarista Dareta Hriberška.

Andjelkovića je namreč ujezil zapis, v katerem se je Hriberšek spraševal, ali lahko direktor Planet TV na milijonskem projektu zaposli svojo partnerko, ki nima medijskih izkušenj. Zapis je pozneje umaknil, ni pa ga hotel zanikati. "Andjelković je pred časom na televizijo pripeljal svojo partnerko Lili, ki ni imela uradne funkcije, je pa dajala ljudem navodila, delo in odpuščala. Pred drugo sezono šova The Biggest Loser pa jo je Andjelković nastavil za kreativno producentko. Odpustila je štiri urednike. Dala jim je nemogočo nalogo. V 24 urah so morali vsak posebej pripraviti več predlogov. Ker so predloge oddali skupaj in ne vsak posebej, jih je odpustila,“ je takrat trdil Hriberšek, ki je Andjelkovića opozoril, da zapisa ne bo zanikal, ker v podjetju, ki ga vodi, obstaja javni interes. "Nato smo šli k vratom, mislil sem, da se bomo poslovili, a me je nenadoma udaril v levo stran obraza in rekel, da bom vsakič, ko se srečava, dobil udarec. Utrpel sem lahko telesno poškodbo, oteklino, oko me je bolelo. Bil se v takem šoku, da so me dali na pomirjevala. Deset dni sem se skrival. Ne razmišljaš o ničemer drugem, ne spiš, ne ješ, vsaka misel se vrti le okoli tega,“ je leta 2018 za zurnal24.si še razkril Hriberšek.
 

Komentarjev 1
  • bina19 10:22 10.november 2021.

    Tole pa ne bo dobro.

Sorodne novice