Magazin > VIP
93357 ogledov

Znana Slovenka žrtev nasilnega moža, šivati so ji morali glavo

Pika Zrim Planet TV
Še danes si ni povsem opomogla ...

Pika Zrim, podjetnica, urednica, modna svetovalka in resničnostna zvezdnica, ki jo lahko spremljamo v resničnostnem šovu Vražje dame na Planet TV, je v zadnji oddaji razkrila svojo pretresljivo preteklost. Povedala je, da se je od prvega moža ločila zaradi nasilja.

"Po tridesetem letu sem se začela postavljati zase in si dovolila reči stop. Seveda je to začelo še bolj krhati odnos. Nobena ločitev ni lepa. Pri nas je bila ločitev grda, ločila pa sem se zaradi nasilja. To se je stopnjevalo in na koncu privedlo tudi do nasilja. Občutek, ko se nekdo spravi nate, je zelo ponižujoč. Sprašuješ se, zakaj se je to zgodilo in napake iščeš na sebi. Najprej se začnejo klofute, nato pa se z leti to le še stopnjuje in privede do zelo grdega nasilja, tudi do pretresa možganov in šivanja glave," je v šovu razkrila Pika.

"Jaz bi rada, da bi bile ženske bolj pogumne in poklicale številke, poklicale varne hiše in začele postopek, ker, glejte, nikoli ne bo boljše," svetuje vsem žrtvam nasilja. "Sama sem eno jutro pogledala svoja otroka, si rekla, da ona dva potrebujeta mamo, spakirala kovčke in odšla," je še razkrila. In čeprav je danes že dve desetletji srečna s soprogom Jankom, ob katerem se počuti spoštovana in ljubljena, pravi, da se rane iz preteklosti nikoli ne bodo zacelile do popolnosti. 

Komentarjev 21
  • bljitva 15:46 04.december 2021.

    to se pač dogaja, če se babe poročajo zaradi finančnih koristi in materializma...

  • lucrecia_vesna 11:19 10.november 2021.

    Za komentirat vse to je dovolj zgovorno, da vse pove. Jaz osebno vem, da si nasilja nebi dovolila nisem pa niti negdo, ki bi ga sprožil tako, da to je vse odvisno od posameznika.

  • lucrecia_vesna 11:18 10.november 2021.

    Tako bom rekla ajda treba spoštovanje in komunikacija. Predvsem pa nikoli si dovolit nobeno vrsto nasilja. Andrej zate pa lahko tako komentiram ženske niso tako močne da bi lahko na late moškega, ker moški ma večjo silno moč kod ženska. ...prikaži več Drugače pa lahko še povem ni stvar da se ženske delamo žrtve ampak večinoma to smo a vse ne povejo recimo jaz imam stran nasilja proti ženski, ki je namenjena vsem žrtvam nasilja in lahko povem, da se dosti žensk obrne, ki so doživele nasilje. Tako, da ni dosti z

Sorodne novice