Magazin > VIP
13366 ogledov

Priznala: Sanjsko razmerje Katarine Benček ni bilo vedno tako sanjsko

Katarina Benček Instagram
Katarina in njen Marko sta iskreno spregovorila o svojem razmerju.

Katarina Benček in njen partner Marko sta se lani pridružila ekipi resničnostnega šova Vražje dame na Planet TV in že takoj zelo iskreno, brez olepšav, spregovorila o svoji ljubezni. Marko je o Katarini povedal, da nikoli nima slabih dni, a da ne prenese kritike. Katarina pa o Marku pravi, da je zelo iskren, čiste duše, temperamenten, ampak vedno veš, pri čem si. 

"Najin odnos bi lahko opisal kot eno avanturo. Veliko potujeva, uživava skupaj, sva pa oba tudi zelo ognjevita  in sva se s časom nekako naučila en z drugim in malo bolj blago, s pogovorom, od začetka pa je znalo biti tudi zelo pestro," je bil iskren Marko, Katarina pa je dodala: "Z njim se počutim doma."

Razlike pa so se pokazale tudi pri skupnem življenju in Marko je v kamero iskreno priznal: "Moram priznati, da sem jaz iz južnjaške družine in imam to malo v podzavesti. A se zavedam, da živimo v 21. stoletju." Katarina pa je njegove besede potrdila: "Marko je imel določena pričakovanja. Ker te naše balkanske mame vse uredijo, so kot eni skriti škratki, ki vse pospravijo. No, jaz nisem ta škrat. Pri tem sva imela na začetku največ težav, ker je Marko mislil, da bom jaz vse naredila." 

Katarinin partner je tudi povedal, ali mu to, da je njegovo dekle prepoznavo, predstavlja težavo: "Zame je to prej izziv. Distanciram se od provokacij in zlobnih jezikov, da me to ne prizadene, kar pa včasih ni najlažje."

 

 

Komentarjev 1
  • Dusan12 11:29 02.januar 2022.

    Trenutno sta na otoku Prespanskega jezera, kjer si zdravita hudo gljivično bolezen.

Sorodne novice