Magazin > VIP
35061 ogledov

Koliko je plačal Planet TV, da je v šov zvabil Katarino Benček?

Katarina Benček Planet TV
Se ji to res izplača?

Ekipi uspešnih podjetnic, katerih razkošno življenje prikazujejo v resničnostnem šovu Vražje dame na Planet TV, se je pred kratkim pridružila tudi Katarina Benček. Za zurnal24.si je zaupala, zakaj sta se s partnerjem Markom odločila za sodelovanje in koliko se jima snemanje obrestuje tudi finančno. 

"K sodelovanju so naju poklicali, ker so si želeli par, kjer se tudi moškemu ni težko pokazati pred kamerami. Povabilo sva s partnerjem Markom z veseljem sprejela, čeprav za snemanje ne dobiva tako visokega zneska, da bi te vrglo na 'rit'. A jaz na to ne gledam enoplastno. Računam na to, da ti tovrstna izpostavljenost prinese še dodatne sledilce na družbenih omrežjih in nova sodelovanja. Seveda pa je vse odvisno od posameznika, ali zna tak trenutek tudi izkoristiti," pove Katarina, ki ji daleč največ denarja prinesejo prav objave na Instagramu, sploh v zadnjih dveh letih, ko so zaslužki iz tega naslova zrasli tudi do 40 odstotkov. 

Sicer pa to ni prvič, da se Katarina srečuje z resničnostnim formatom. Skupaj s prijateljico Dorotejo Premužič sta nekoč nastopili v šovu Sladko življenje, ki ga je prav tako kot Vražje dame ustvarjala naša znana producentka Melinda Rebrek. Katarino boste na Planet TV v vlogi vražje dame lahko prvič spremljali danes.

Komentarjev 11
 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 15:54 13.november 2021.

  Vse TV v SLO za kao resnične sove najemajo ljudi in jih plačujejo. Za nameček so se zelo slabi igralci in scenarij se jim sesuva v prah in gledanost Tone v globine.

 • Ender3 13:03 13.november 2021.

  PlanetTv vidno tone, tone, vse bolj postaja provladno trobilo. Začelo se je z izborom Ališića za komentatorja bednega šova. Katastrofa !

 • Herkules 12:54 13.november 2021.

  Po njenem ceniku, en burek in duplo rakiju!

Sorodne novice