Magazin > VIP
18140 ogledov

Tako Katarina Benček vsak mesec v žep pospravi dodatnih 1000 evrov

Katarina Benček Planet TV
Ni slabo!

Katarina Benček ne služi le kot spletna vplivnica, model in po novem resničnostna zvezdnica v šovu Vražje dame na Planet TV, temveč tudi z oddajo nepremičnin. Na ljubljanskih Fužinah ima namreč čudovito stanovanje in ravno ta čas išče nove podnajemnike. Gre za 74 kvadratnih metrov veliko, prenovljeno in svetlo stanovanje z eno spalnico, ki je opremljeno po meri. Stanovanje je primerno za par ali posameznika, Katarina pa ga oddaja za okroglih 900 evrov plus stroški. 

Sicer vplivnica že nekaj časa živi pri svojem srčnem izbrancu Marku, ki ima z mamo hišo v okolici Ljubljane. In čeprav ga je Katarina poskusila prepričati, da bi se za nekaj časa preselila v njeno fužinsko stanovanje, to ni šlo skozi. "Marko se je tako navadil na hišo, mir, smo na samem, okoli nas je narava, tako da mu ideja stanovanja ni preveč všeč. Bova pa čez čas vseeno šla na svoje. S taščo se sicer super razumem, a vseeno si želiva nekaj svojega," je za zurnal24.si povedala Benčkova. 

Kako je videti stanovanje, ki ga Katarina oddaja, si lahko pogledate tukaj:

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice