Magazin > VIP
23151 ogledov

Ob tem novem trendu naših vplivnic vas bo zmrazilo

Špela Grošelj Instagram
Neverjetno, kaj počnejo na minus petih stopinjah!

Spletne vplivnice svoje sledilce redno razvajajo z božanskimi fotografijam, letošnjo zimo, ko nas je razveselila obilica snega, pa sledijo čudovitemu, a zelo ledenemu trendu. V zasneženi naravi se za naročnike ali zasebne fotografije namreč fotografirajo v poletnih poročnih in večernih oblekah.

Tako je igralka, pevka, televizijska ustvarjalka in spletna vplivnica Antea Bitenc skupaj z možem, radijskim voditeljem Urošem Bitencem, te dni razkrila, da je za namene fotografiranja v poročni obleki na minus petih stopinjah preživela kar tri ure. Rezultat so popolne fotografije v zaledeneli Mojstrani. Priznala je, da je naslednji dan od izčrpanosti kar prespala. Za Anteo pa to ni prvi ledeni podvig letos, ob novem letu je namreč skočila v izvir Kamniške Bistrice. 

Antea Bitenc | Avtor: Instagram Instagram

In Antea ni edina. V snegu in ledu so v poletnih svečanih oblekah stale tudi Katarina Benček, Teja Jugovic in Špela Grošelj. Prizori so sicer čudoviti, a vse te lepe dame je zagotovo hudo premrazilo. 

 

Komentarjev 4
  • Slavko Krizman 14:38 30.januar 2021.

    vplivnice ...ha - ha

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:57 30.januar 2021.

    Vse za razpoznavnost in denar.

  • sam1 08:27 30.januar 2021.

    Potem pa bo-ah,mehur mi nagaja,pa pljučnico sem staknila in sem mislila,da je to konec-vendar neumnost in želja po samo"prikazovanju" nimata meja......

Sorodne novice