Magazin > Film & Glasba & TV
2241 ogledov

Znani Slovenci v krizi našli iskrico upanja

Špela Grošelj Instagram
Nastopi so odpovedani, a naši glasbeniki se ne dajo. Na svoje poslanstvo, zabavanje ljudstva, tudi v teh časih niso pozabili …

December je bil še ne tako davno nazaj znan kot mesec praznovanj in zabav. Koncerti na prostem, službene zabave, polni klubi … Vse to se zdi kot oddaljen spomin … A naši glasbeniki se ne dajo. Z izidi novih pesmi in videospotov so še kako aktivni sploh v decembrskem času in toliko prazničnih uspešnic že dolgo nismo imeli.

Špela Grošelj, Domen Kumer in Il Divji so posneli božično skladbo Za božič tebe si želim, ki jo je napisala Saša Lendero, Nika Zorjan poje Poljubi me na božič, Darja Gajšek je praznična z Božičnimi zvezdicami, Jan Plestenjak z bolj zimzeleno Meni dobro je, Maja Založnik si z Please come home for Christmas želi, da bi za božič prišel domov, Brigita Šuler poje Iz srca, Wolf pa Ko bele snežinke padajo. 

Špela Grošelj, ki je že v jeseni razveselila z novim hitom Vino in kitara, v načrtu pa ima še snemanje dveh pesmi, je priznala, da tako glasbeno produktivna, kot je v času obeh karanten, ni bila že leta. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice