Magazin > VIP
116969 ogledov

To znano lepotico si je tokrat izbral Jan Plestenjak

jan plestenjak Bruno Sedevčič
Kako čudovito!

Jan Plestenjak je znan po dobri glasbi in dobrem okusu za ženske. Vedno je obkrožen z lepoticami, zasebno in profesionalno. Tokrat pa si je izbral kar dve znani lepotici, ki nastopata v njegovem novem videospotu, ki je hkrati tudi oglas. Ta sta manekenka Aida Muratović in televizijska ter gledališka igralka Saša Pavlin Stošić, ki se je prelevila v "gospo Božičko"

Z novo skladbo Meni dobro je Jan Plestenjak napoveduje izid 15. studijskega albuma na katerem bo enajst novih skladb in bo izšel v drugi polovici prihodnjega leta. Če bodo razmere dopuščale bo ob njegovem izidu sledila nepozabna zabava v naši največji koncertni dvorani Stožice, v kateri je Jan postavil nov mejnik. Leta 2018 je namreč osvojil nov rekord Stožic po številu prodanih vstopnic.

Besede s katerimi se Jan vsakič znova dotakne srca poslušalcev in poslušalk, je za novo skladbo napisal v misli na trenutni čas in praznični čas. "Pridejo trenutki in obdobja v življenju, ko je težko, ko boli...včasih se zdijo brezizhodni...In zbere se pogum, volja, ki sta skrita v vsakemu izmed nas ... Takrat si rečes:’Meni dobro je’, in greš svetlobi naproti," je ob izidu nove skladbe povedal Jan Plestenjak, ki pa tudi tokrat navdušuje z izjemnim videospotom, ki ga je režiral Perica Rai.

Pravljičen videospot je bil posnet na različnih lokacijah v Sloveniji, tudi v Janovi rodni Škofji Loki. Skupaj s skladbo pa ob večnem hrepenjenu sporoča, da je vse kar potrebujemo vedno z nami, v naših srcih.

 

Komentarjev 11
  • pika36 19:51 09.december 2020.

    Končno ena super reklama s super igralci in glasbo.

  • rexuathe 18:21 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • seicacun 14:41 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice