Magazin > VIP
7344 ogledov

Če vas Jan Plestenjak povabi na salamo, nikar ne storite tega!

Jan Plestenjak Facebook
S tem početjem ga boste močno ujezili …

Jonas Žnidaršič je pred kratkim v svoji oddaji Kaj dogaja na TV Slovenija gostil Jana Plestenjaka in mu postavil hudomušen izziv. Pokazal mu je nekaj fotografij, Jan pa jih je komentiral. Prvi je bil na vrsti kozarec z vloženimi kumaricami in Jan je Jonasu razkril, česa pri njem na obisku nikar ne počnite ...

"Kumar'ce s prsti? Joooj, prijatelj dragi. A lahko pride k tebi na obisk prijatelj in pijeta, narežeta salamo, vse zrihtata … ni punce, ki bi nas stregla, ki bi nas crtljala, sami revčki, ubogi. In zdaj on reče: Imaš kumarice? Imam! In gre v hladilnik, odpre in gre v vodo s prsti usranimi in beza ven kumarice, kdo bo potem to jedel," se je spraševal Plestenjak, Jonas pa mu je nato odgovoril: "Ja, lej, jaz to počnem."

"Sam za sabo, to ja, ampak, če grem jaz zdaj k tebi domov v tvojo vodo s kumaricami s svojimi prsti. A daj nehaj, no. To je res ogabno. Potem je samo še to, da si sposojamo zobno ščetko," je bil ogorčen Jan.

Pogovor si lahko ogledate v spodnjem videu, v katerem je Jan tudi razkril, da je Jonas menda nekoč osvajal njegovo prvo veliko ljubezen Martino Kajfež

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice