Magazin > Film & Glasba & TV
21878 ogledov

Tako se je RTV blamirala na Twitterju

Jonas Žnidaršič Adrijan Pregelj
Popraviti jih je moral kar voditelj oddaje, Jonas Žnidaršič.

21. septembra se na prvi program TV Slovenija vrača Jonas Žnidaršič s svojo satirično oddajo Kaj dogaja. Napoved je na svojem Twitter profilu objavila tudi RTV Slovenija, a se zmotila v imenu oddaje in jo preimenovala v Vse je mogoče. Na napako jih je javno opozoril kar Jonas in seveda so jo takoj popravili. Eden od sledilcev pa je situacijo hudomušno komentiral: "He he, očitno je res vse mogoče."

rtv | Avtor: twiitter twiitter

"Po dolgem, dolgem, predolgem poletnem premoru začenjamo novo sezono oddaje Kaj dogaja. Naša ekipa si je nabrala novih moči in idej, da se z novim zagonom loti pregleda, obdelave, kritične presoje in boja proti slovenski medijski in družbenopolitični stupidnosti. Ker pa je ta s počitnicami prav tako imela enako priložnost za počitek in nov zagon svojih pritlehnih dejavnosti, smo v uredništvu oddaje pripravili nove metode in orožja za zatrtje tega slovenskega zla. Ker pa sovražnik ne počiva, vam podrobnosti ne želimo razkrivati pred začetkom nove sezone. Prvič udarimo v soboto, 21. septembra, zvečer! Pa ne naprej 'govort'," pa novo sezono napoveduje voditelj oddaje. 

Komentarjev 8
  • kapibara1 21:29 13.september 2019.

    tanja ŽABAR- tanja ŽAGAR... star reklamni trik.. :-(

  • Avatar vec
    vec 14:09 13.september 2019.

    itak je tole fake napaka, vse nameščeno

  • sonja8 13:55 13.september 2019.

    100% KRE-DIT-NA PONUDBA.... Na ta nacin je javnost obvešcena, da trenutno nudimo posojilo ljudem, ki potrebujejo financno pomoc, po nizki obrestni meri 3%. Ce želite zaprositi za posojilo, se obrnite na nas za vec informacij po elektronski pošti: plavec.joz@gmail.com / ...prikaži več Whatsapp +33758119861

Sorodne novice