Magazin > VIP
6559 ogledov

Tako se še danes podpirata nekdanja zakonca Nemec

Iryna Osypenko Nemec, Matjaž Nemec
1/6
Saša Despot
Kakšen zgled!

Manekenka Iryna Osypenko in njen nekdanji soprog, poslanec Matjaž Nemec, kljub ločitvi, za katero sta se odločila lansko leto, ostajata velika prijatelja. Matjaž je v intervjuju, ki ga je dal Boštjanu Romihu, tudi povedal, da še vedno pogosto obišče bivšo ženo in ji izprazni hladilnik. 

Nekdanja zakonca ne skrivata, da sta tudi po razhodu ohranila tesno prijateljstvo, kar se je potrdilo tudi sinoči, ko je Osypenkova Nemca prišla podpret na izbor za Fatalnega moškega 2019, ki je potekalo pod okriljem revije Avenija. "Ko podpiraš najboljšega prijatelja," je pripisala ob skupno fotografijo na Instagramu. Iryna pa novega poglavja ni odprla le v zasebnem življenju, odločila se je namreč tudi za novo poslovno pot in sicer marketinško, njeno novo delavno mesto je na Radiju 1.

Matjaža je prišla podpret tudi prijateljica in evropska poslanka Tanja Fajon

Sinoči je sicer kot najbolj fatalni slavil Jan Plestenjak, poleg Jana in Matjaža pa se je za naslov potegovalo še šest usodnih znanih Slovencev: Filip Flisar, Alen Kobilica,Tadej Pišek, Saša Petrović - Challe Salle, Jernej Tozon in David Urankar.  Prvi izbor za najbolj fatalnega moškega leta 2019 sta s komičnimi vložki popestrila Ula Furlan in Gašper Bergant, jedi, v katerih so uživali izbrani gosti, pa je idejno zasnoval kuharski mojster Jure Tomič iz Ošterije Debeluh. Foto urtinke najdete v galeriji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

..ko podpiraš najboljšega prijatelja.. 😋 #fatalnimoski #bestfriend #goodtime

A post shared by Iryna Osypenko (@iryna_osypenko_13) on

Komentarjev 4
 • mitja20 16:17 16.maj 2019.

  Ubogi Danilo ima še danes psihične težave

 • Avatar vec
  vec 14:22 16.maj 2019.

  O je fatalni res ne za pupe, ampak za nas davkoplačevalce, fatalna zadeva čisto, in takih fatalcev je cel javni sektor poln, eni so fikusi drugi fatalci, od obeh vrst pa razen minusa nič dobrega.

 • aleks1201 12:00 16.maj 2019.

  Fatalni moški 2019 ? Vsekakor je bil verjetno Fatalni moški tudi , ko se je fizično spravil nad njegovega očima Danila Kovačiča (famozni direktor hita ) in ga premikastil. Njegovo vezo z njim, kljub temu, da ga je vzdrževal in ...prikaži več porival naprej , v nobenem itervjuju ne omenja, Lastnega očima zanikati in se spraviti nad njega - to je res fatalni moški. Vsekakor vzor za vse iz SD.

Sorodne novice