Magazin > VIP
26290 ogledov

Janša Nemcu: "A za doktorat je pa mami denarja zmanjkalo?"

Iryna Osypenko Nemec, Matjaž Nemec Saša Despot
Najlepši in najbolj znani politik sta si skočila v lase.

Poslanca Matjaž Nemec in Janez Janša sta se zaradi peticije, ki poziva k odstopu italijanskega politika Antonia Tajanija s predsedniške funkcije pomembne institucije EU, skočila v lase. Tajani je prah dvignil z izjavami na slovesnosti ob dnevu spomina na žrtve fojb v Bazovici, zato številni domači in tuji politiki zahtevajo njegov odstop.

žarometi_2018 Magazin Konec zakona enega naših najlepših parov

Janša je včeraj na Twitterju zapisal, da peticije, h kateri poziva Matjaž Nemec (Magister), namreč ni podpisalo niti 25 odstotkov njegove stranke SD. Matjaža je precej pogrelo, da se je Janša obdregnil ob njegovo izobrazbo in mu očital, da je ljubosumen, ker ima sam nižjo stopnjo izobrazbe. Izpostavil je tudi, da je njegova naloga šla skozi strojno preverjanje, kar pa za Janševo, ki ima menda navedenih le pet virov, ne ve.

Urška Bačovnik Janša in Janez Janša na državni proslavi na Kongresnem trgu Magazin Urška Bačovnik Janša se je odločila za napredek v karieri

Janša mu ni ostal dolžen in mu je nazaj odgovoril: "Hm. A za doktorat je pa mami denarja zmanjkalo?"

 

Komentarjev 59
  • dragec 09:38 16.februar 2019.

    JJ ali si kdaj obiskal svoj mamo v Prizrenu???

  • leonardo 08:28 16.februar 2019.

    Hm, nima vsaka mama priložnosti preprodajati orožja. Enkrat takšnim mamam tudi denarja zmanjka. So pa takšni otroci vedno hvaležni svojim mamam, kajne ? Dvomim pa, da je nekdo ki tega občutka nima, ne bo hvaležen državi, da ga za nič ...prikaži več dela živi! No ja, seveda ima delo, saj vsak dan nekoga obmetava z drekom!

  • Silva Drevensek 07:13 16.februar 2019.

    in taki vodijo našo državo

Sorodne novice