Magazin > VIP
96091 ogledov

Je za razhod zakoncev Nemec kriva ta lepa političarka?

Iryna Osypenko Nemec, Matjaž Nemec Saša Despot
Z doktorico ga povezujejo že od maja letos, kaj na to pravi Matjaž Nemec?

Po javni izjavi o ločitvi, ki sta jo zakonca Nemec Osypenko dala za revijo Suzy, sta se zavila v molk. To pa ne pomeni, da so utihnile tudi špekulacije, ki so v javnost prišle že maja. In sicer, da naj bi bila za razhod zakoncev kriva Matjaževa naklonjenost dr. Dominiki Švarc Pipan, ki je Nemčeva strankarska kolegica in državna sekretarka na ministrstvu za pravosodje, kot je poročal spletni portal Nova24TV.

žarometi_2018 Magazin Konec zakona enega naših najlepših parov

Matjaž je glede ločitve zadržan, a glede Dominike zelo jasen: "To je velika laž, vendar ločitve ne komentiram, saj sva se tako dogovorila z Iryno." Razkril pa nam je, da so lažne informacije v javnost prišle že maja, v času volilne kampanje, zato meni, da gre za politično deskriditacijo, katere žrtev je tudi tretja oseba. "Lahko bi si izbrali katerekoli iz stranke," še dodaja. 

Iryna Osypenko Magazin Kandidatki šova Ljubezen po domače svetovala Iryna Osypenko

Je pa Nemec razkril, da je z Dominiko in njeno družino vseeno povezan, saj je bil ravno on tisti, ki jo je pred letom in pol poročil. Matjaž namreč pozna njenega soproga. Marsikdo ne ve, da je poslanec tudi matični pooblaščenec, zato na leto, na željo mladoporočencev, sklene okoli deset zakonskih zvez. 

 

Komentarjev 19
  • slovenski45 19:35 20.junij 2019.

    Ne razumem, zakaj se mu zaljubljeni pogled ni ustavil na Violeti Tomić.

  • Majazmaja 11:19 28.november 2018.

    Irina ga je še predolgo prenašala. Pa tudi ona ni nek biser. Ampak Nemec je res ... Ne more biti z Dominiko, ker je zanj preveč inteligentna, uspešna, izobražena. Nemec je pa pač njeno totalno nasprotje. Ko odpre usta, je ...prikaži več joj. Moška barbika, ki se ji je nekako uspelo zbasati v parlament. Če se mu ne bi, bi bil pa kak maneken, ki bi zraven delal hamburgerje in pekel pomfri v McDonaldsu ali pa mogoče prinesel kavo v lokalu. Samo prinesel, ker narediti je ne bi znal. Žal, ampak tako mi deluje.

  • McClain 22:56 27.november 2018.

    se mi zdi da je ugotovila da ni tk bogat ko se je delal da je...

Sorodne novice