Magazin > VIP
2103 ogledov

Kandidatki šova Ljubezen po domače svetovala Iryna Osypenko

Iryna Osypenko mediaspeed
Pri Iryni Osypenko se je urila ena od tekmovalk iz šova Ljubezen po domače. Pa je šolanje padlo na plodna tla?

Na Facebooku smo zasledili, da se Elena Korovina iz šova Ljubezen po domače in manekenka Iryna Osypenko poznata. Elena je objavila njuno skupno fotko in dopisala, da je Iryna "preprosto čudovita, odprta in realna".

Elena se namreč, tako kot Iryna v prostem času ukvarja z manekenstvom. Manekenka, ki jo lahko spremljamo tudi v šovu Zvezde plešejo, je plavolasko iz Ljubezni po domače pred eno od modnih revij, učila manekenke hoje. "Elena je bila v skupini tečajnikov, ki so si nabirali manekensko znanje, sama pa sem jih popeljala v umetnost stopanja po modni pisti. Skupaj smo bili le nekaj ur. Samega nastopa pa žal nisem videla, a verjamem, da se je dobro odrezala," je za Žurnal24 povedala Iryna.

Pravi, da je bilo to njuno edino sodelovanje in da šova Ljubezen po domače ne spremlja, saj zaradi treningov in priprav na oddajo Zvezde plešejo, nima časa: "Eleni želim vse najboljše in da bi se čim bolje odrezala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.