Magazin > VIP
266 ogledov

Elena o sotekmovalkah: "Bila sem šokirana"

Ljubezen po domače, Elena Korovina Voyo
Stvari so se zdele drugačne. Elena iz Ljubezni po domače je ostala brez besed.

Elena Korovina, plavolasa manekenka iz Ljubljane, je za naš medij povedala, da je bila po ogledu petkove oddaje zelo šokirana nad izjavami sotekmovalk, ki sta bili do nje zelo kritični. "Zdelo se mi je, da smo se dobro razumele. Malo sem bila šokirana ob ogledu oddaje, ker so imele takšno mnenje o meni. Tega nisem pričakovala. Lepo smo se imele, lep odnos, bile smo prijazne ena do druge … Se pa z mnenji drugih ne ukvarjam, to je njihova stvar."

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo
Drago Kraševec je trem tekmovalkam, ki so ga obiskale na posestvu namreč pripravil malce manj prijetno presenečenje. Pripravil jim je tuš na prostem, ki ga je sam poimenoval kar 'kavbojski tuš' in v izjavi pripomnil: "Mislijo, da so kar v Ljubljani … Tukaj je pa na kmetiji in je treba stvari bolj na hitro narediti.“ Čeprav so bile nad tušom sprva vse tri zelo presenečene, se je Elena očitno najbolj pritoževala, Suzana pa je to opazila: "Ni se mi zdelo, da je nemogoče opraviti, kar je treba. To je bolj Eleni povzročalo težave.“ Prav ta izjava je presenetila Eleno, saj je menila, da se z dekleti, ki sta jo obrekovali tudi po tem, ko jo je Drago izbral za prvi zmenek, dobro razumejo.

Elena meni, da jih je Drago s pogoji na kmetiji imel na preizkušnji, katera je bolj vzdržljiva in utrjena: "Hotel je videti, iz kakšnega testa smo. Njegov odnos do nas je bil sicer zelo lep, bil je zelo prijazen. Samo ta delček se je zdel malce bolj oster.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.