Magazin > VIP
472 ogledov

S tako seksi plesom je postregla Iryna Osypenko

Iryna Osypenko
1/5
Voyo
Iryna tokrat 'zajahala' svojega soplesalca in poskrbela za najbolj vročo točko večera.

Prejšnji teden je Iryna Osypenko moške gledalce navdušila s svojo seksi obleko, kjer je le malo prepustila domišljiji, ta teden pa se je prelevila v glavni lik iz filma Čedno dekle, ki ga je sicer upodobila Julia Roberts. V dolgi rdeči obleki z razporkom skoraj do boka je zaplesala tango in med točko zlezla v naročje svojemu soplesalcu Nejku ter s tem še bolj pokazala svoje dolge noge.

Njen tango je Andrej Škufca skritiziralm, da je še vedno 'trda' in da ne vidi napredka, Lado Bizovičar pa je opazil njen skok na soplesalca: "Dejstvo je, da si ti v otroštvu veliko plezala po drevesih, ker kako si pa ti nanj zlezla!“

Za Žurnal24 je povedala, da je Nejku zelo hvaležna, ker jo uči plesati v paru in da je to zanjo precejšen zalogaj: "Hvaležna sem Nejku, da je verjel vame in me spodbujal pri prvih korakih, ki so bili zame kar težki, in verjel vame, da bom tako hitro in uspešno napredovala. Zame je to kar velik zalogaj, saj dotlej nisem plesala na tak način in s profesionalnim plesalcem in srečo imam, da sva se s soplesalcem tako hitro ujela in si vsak dan bolj zaupava. Čeprav so treningi fizično zelo naporni uživam vsak trenutek in cenim vsak podarjen teden, ker se lahko naučim še en ples."

Komentarjev 3
  • antitrust 21:49 03.april 2017.

    Ta po moje tele objave sama plačuje :)

  • moder 13:45 03.april 2017.

    Spet mal oglasov,...

  • kapibara 12:02 03.april 2017.

    Saj kaj drugega pa ne zna. Bore malo koristi od take babaeTaka ti še jajc ne zna ocvret, ne da prej kuro ubije