Magazin > VIP
1812 ogledov

Iryna Osypenko: Preverili smo govorice

Iryna Osypenko, Zvezde plešejo mediaspeed
Ali je manekenka možu prepovedala, da si njene plesne nastope ogleda v živo v studiu?

V naše uredništvo je prišla informacija, da naj bi manekenka Iryna Osypenko svojemu možu Matjažu Nemcu prepovedala, da si jo pride ogledat v živo na snemanje oddaje Zvezde plešejo, saj je že brez njega dovolj živčna.

Iryna Osypenko Nemec, Matjaž Nemec | Avtor: Saša Despot Saša Despot
"(smeh) Ne, to ne drži. Nisem še bil na snemanju v živo. Bolj uživam doma, sam pred televizijo, ko ona pleše. Ni pa izključeno, da bom kdaj prišel v studio, za enkrat pa o tem še nisem razmišljal," je za Žurnal24 povedal Irynin mož in dodal: "Mislim, da se je ta njena začetna zadržanost na nek način z zadnjim plesom končala in verjamem, da jo bomo lahko v naslednjih nedeljah doživeli takšno, kot ona zna biti. Gotovo je to za vse udeležence velik izziv in vsaka nedelja posebej ena velika preizkušnja."

"To je za nekoga, ki je amater ali ljubitelj, želja po napredku in dokazovanju samemu sebi, tisto, kar ti povzroča dodatno vznemirjenost. Ona, česarkoli se loti, se loti z veliko strastjo in to se vidi tudi pri oddaji Zvezde plešejo. V svojih dejanjih želi biti konkretna in se želi izraziti, kolikor se le lahko," je še dodal Nemec in potrdil, da je Iryna velika perfekcionistka.

Komentarjev 10
  • litja 22:04 02.april 2017.

    Tole je pa nizkotno. Očitno je še niste videli v živo. Iryni ni nikoli bilo potrebno biti U.......a.

  • Aleta 15:34 02.april 2017.

    Uffffff, sedaj se je pa oglasil še on, ki ima težave s svojo lepoto.... :))))

  • Žvižgač 15:16 02.april 2017.

    Jaki frajer, ki ima babo za 100 eur, in jo mediji reklamirajo, kot, da je ne vem kaj. Vse Ukrajinke pri nas se ve kako in zakaj so prišle.