Magazin > VIP
2260 ogledov

Dekle Iryninega soplesalca je znana slovenska pevka

Iryna Osypenko Nejko Peter Levak mediaspeed
Nejko, plesni partner Iryne Osypenko iz šova Zvezde plešejo ima zelo znano dekle. Bila je članica najbolj ene najbolj priljubljenih dekliških skupin pri nas.

Nejko Peter Levak je tisti postavni plesalec, ki v šovu Zvezde plešejo plesnih korakov učil manekenko Iryno Oypenko. Nejko, ki je s svojim plesom, postavo in simpatičnostjo osvojil marsikatero gledalko šova, pa je žal že oddan. Njegovo dekle je bivša članica nekoč najbolj priljubljene dekliške skupine v Sloveniji, skupine Power Dancers.

Nejkovo srce greje Mateja Podgornik, sicer najmlajša članica skupine, ki ima danes svojo plesno šolo Zapleši si. Za Žurnal24 je povedala, kako je Nejka spremljala v šovu: "Oddaje sem do zdaj redno spremljala. Nejkovi nastopi so mi bili zelo všeč, rada sem ga gledala. Rumba je bila krasna, quick step pa mi je bil nekaj posebnega, saj je v njem odlično pokazal nekaj svoje igre. Bila sem navdušena."

Mateja pravi, da ji je bila Iryna kot plesalka zelo všeč, da pa bi verjetno s časom pokazala še več: "Zavedam se, da je bila v oddaji zelo pod pritiskom. Tudi sama sem prestala veliko televizijskih nastopov in zavedati se moramo, da se zvezde vsakega od plesov naučijo le v šestih dneh. Kapo dol vsem!" Doda, da bi ona, če bi bila sodnica, delila komentarje, ki bi bili naravnani pozitivno: "Namigi, izraženi z lepimi besedami oziroma predlogi za napredovanje."

Glede na to, da je Nejko za soplesalko dobile eno najlepših manekenk pri nas, nas je zanimalo, če je bila nanjo kaj ljubosumna: "Ne, to je njegovo delo, ki ga z veseljem opravlja in ni lepšega v življenju, če človek počne, kar ga veseli."

 
Komentarjev 2
  • johan 22:27 30.avgust 2020.

    Kako je lahko Marko Podgornik postal gej, ki ljubi moške, natančneje je par z osebo Gašper Verdev, ko pa je imel ob sebi lepotico Matejo iz skupine Power dancers? Sicer se pojavlja tudi ime Tomaž Podgornik kot mož Mateje. Kaj je prav?

  • tecumseh_1975 13:26 18.april 2017.

    ah dajte no, je pa tale dosti bolj luštna. PS: Nejko je fant od Mateje ... kdaj je pa gospod Podgornik padel "off the grid" ?