Magazin > VIP
30705 ogledov

Zakonca Osypenko Nemec: "Bilo je očitno, da bosta šla narazen"

Iryna Osypenko Nemec, Matjaž Nemec Saša Despot
Elena Sofia Seničar, priznana energetska terapevtka razkriva, kaj nekatere znane Slovence in Slovenke čaka v letu 2019.

"Jan bo imel otroka"

"Jan Plestenjak je neke vrste alfa samec in da bo zavohal svojo alfa samico, bo moral prehoditi še nekaj poti. V njegovi karieri je to njegov lik, biti samski, biti dostopen do svojih oboževalcev. Janu se v letu 2019 obeta ljubezenska afera z javno osebo. Nekoč bo imel otroka, a ta otrok ne bo tako izpostavljen javnosti. Jan svojo zasebnost zna obdržati zase in s tem, ko ostaja skrivnosten, tudi vzbuja zanimanje javnosti," pravi Seničarjeva.

Razhod Tare Zupančič in Tomija Megliča

"Vsi imamo tri načine življenja, javno, zasebno in skrivno, v katerem vsak izmed nas v omari skriva svojega okostnjaka. V njunem razhodu se je zgodilo to, da se drug drugemu nista več želela prilagajati. Ženska si vedno želi pozornosti tukaj in zdaj in on na nek način ni bil tu in zdaj. Partner je dolžen imeti posluh za nas, glasbeniki pa poslušajo le svoj navdih, svojo muzo. A ostajata prijatelja in prav je tako," o razhodu voditeljice in rockerja pravi Seničarjeva.

Elena Sofia Seničar | Avtor:

Mali Trump bo nekoč naredil nekaj za Slovenijo

"Melania Trump je srečna v svoji izbiri, za katero se je odločila. Ženska v politiki je vedno žrtvovanje, ampak Melania je dober zgled za ostale ženske, saj je kljub vsemu ostala zvesta svoji družini, je mati in vzor sinu, ki bo nadaljeval dinastijo. Otrok ima slovenske korenine, pripadnost, vzorce in bo v življenju zelo dober človek. Nekoč bo za Slovenijo naredil nekaj dobrega," je prepričana Seničarjeva.

Ilki Štuhec bo ljubezen dala krila

To pa napoveduje naši kraljici belih strmin: "Ilka Štuhec bo slalom vozila tudi na ljubezenskem področju, v dobrem smislu. Ljubezen ji bo dala dodaten adrenalin in tako bo še bolj uspešna v športu. V športu je zaradi ljubezni, ker ima rada ta šport, ne zaradi denarja in kariera. To je hobi, ki je postal njen posel. Kot otrok se veseli rezultatov in to je tisto, kar nam manjka."

"Iryna Osypenko bo rodila punčko"

"Iryna Osipenko in Matjaž Nemec. Vsak od njiju bo živel svoje življenje, a bosta kljub temu ostala prijatelje. Bilo je očitno, da bosta šla narazen. Iryna je ženska, ki ji je pomembna kariera, jasno vidi svoj cilj in ga tudi doseže. Moški jo je dolžan razumeti in tega, da je vajena kamer in drugačnega načina življenja. Politika je disciplina, ona pa je neke vrste umetnica in to ne gre skupaj, tukaj je lahko prisotno le prijateljstvo. Kljub vsemu pa sta lep primer bivših zakoncev, ki ne udrihajo drug po drugem, saj sta težave rešila na miren način. V roku treh let bo imela Iryna otroka, najverjetneje punčko," še dodaja Seničarjeva. 

Miro Cerar, Mojca Stropnik Miro Cerar Magazin Miro Cerar: "Otroček je nekaj najlepšega, kar se nama je lahko zgodilo" Melania Trump Magazin Melania Trump v Irak oblekla pajkice, twitter ponorel

 

Komentarjev 10
  • stanci 14:02 13.januar 2019.

    A Jan bo imel otroka? S kom pa? Nisem vedel, da moški tudi rojevajo...

  • slovenski97 17:32 12.januar 2019.

    Iryna Osipenko je boljša od one iz SD, toda kaj pomaga, ko pa SD jevci nikoli niso imeli okusa za ženske.

  • fiston 17:32 09.januar 2019.

    Dobra, čez tri leta, nekoč, tako da je ne bomo še kmalu spregledali, da nabija v prazno. :)

Sorodne novice