Magazin > VIP
18790 ogledov

Miro Cerar: "Otroček je nekaj najlepšega, kar se nama je lahko zgodilo"

Miro Cerar, Mojca Stropnik mediaspeed
Zunanji minister Miro Cerar je za decembrsko številko revije Obrazi spregovoril o tem, kako je sprejel novico, da bo pri 55 letih spet očka.

Zunanji minister in nekdanji premier Miro Cerar je za revijo Obrazi v daljšem intervjuju med drugim povedal, kako mu je njegova izbranka, Mojca Stropnik, povedala, da je noseča. “Mojca mi je novico povedala zelo umirjeno, saj ni točno vedela, kakšna bo moja reakcija. Ne nazadnje že imam dva krasna otroka, ki ju imam zelo rad. Vsi štirje z Mojco se zelo dobro razumemo. Vedela je torej, da to ne bo presenečenje le zame, temveč tudi zanju in za celo mojo in njeno družino. Ko sem ji po premisleku dejal, da sem vesel najinega prihajajočega otročička, se je veselo sprostila tudi ona. Dojenček, ki ga pričakujeva, ne pomeni neke ločene zgodbe, temveč nadgradnjo, obogatitev in novo veselje v naši širši družini.”

Cerar pravi, da ju je novica seveda presenetila, sta si bila pa hitro enotna, da je otroček nekaj najlepšega, kar se jima je lahko zgodilo. “Seveda sva se pogovorila tudi o tem, da vsaj jaz nisem več v najbolj rosnih letih, toda ko sva to in še marsikaj dobro premislila, sva ugotovila, da si otroka srčno želiva in sva srečna, da prihaja.”
 

Komentarjev 13
  • Bojan Dimc 13:38 11.januar 2019.

    Upajmo samo ,da ne bo šel v politiko ko odraste!

  • Janez Janezz 11:55 11.januar 2019.

    Miro, pa si boš upal svojemu otroku pogledati v oči po vsej škodi, ki si jo Sloveniji naredil? Res moraš biti pogumen ali.........

  • marsal 21:57 14.december 2018.

    dokler šprica , naj šprica.