Magazin
11244 ogledov

Melania z novo pričesko

Melania Trump
1/4
V vojaški bazi v Washingtonu se je ameriška prva dama pokazala z novo pričesko.

48-letna ameriška prva dama Melania Trump je obiskala vojaško bazo v Washingtonu, kjer se je pred prihajajočimi prazniki med drugim družila z otroki ameriških vojakov, pri tem pa javnosti pokazala tudi svojo novo, precej svetlejšo pričesko.

V intervjuju, ki ga je pri tem podala za Fox News se je soproga ameriškega predsednika razgovorila tudi o svojem položaju v Beli hiši.

"Najtežja tvar, s katero se moram soočati kot prva dama, je dejstvo, da nekateri zlorabljajo moje ali imena članov moje družine, da bi si tako pomagali pri napredovanju," je povedala Melania. Dodala je, da jo pri tem najbolj moti to, da se s takšnim ravnanjem "piše kriva plat zgodovine".

"Ukvarjamo se s trači in neumnostmi, morali pa bi se osredotočiti na pomembnejše stvari," je med drugim še poudarila Melania. Ne glede na vse pa bo ostala - kot je poudarila - zvesta sebi in početi tisto, kar se ji zdi pravilno tako za Ameriko kot vse njene državljane.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.