Magazin > VIP
6102 ogledov

Si je Melania te kritike in posmeh zaslužila?

Melania Trump
Zaradi te izbire so jo zopet "pribili na križ" posmeha.

Družina Trump se je včeraj udeležila vsakoletne tradicionalne "pomilostitve" puranov, ki je v Beli hiši običaj pred praznikom zahvalnosti, ki ga Američani praznujejo konec novembra. Melania Trump, ki je vedno pod drobnogledom modnih navdušencev, in skoraj nikoli ne razočara, pa je bila tokrat zaradi svojega plača z geometričnim okrasjem na Twitterju glavna tarča posmeha.

Melani Trump Svet Na zahtevo Melanie so Hrvatico umaknili iz Bele hiše

Nekdo je celo zapisal, da bi morali "pomilostiti" njo in ne puranov. Plašč so označili za smešen in ji očitali, da je vse, kar ima, denar in da bi ga lahko vložila v malo več okusa za modo. Roko na srce, nam se izbira njenega plašča ne zdi tako napačna, pa vam? Je pa naše budno oko opazilo še eno podrobnost, predsednik in Melania sta se na "pomilostitvi" ljubeče držala za roke, kar je pri njima prava redkost.

Donald Trump "Talentirana, ampak ..." Svet Trump pojasnil, zakaj je Hrvatici pokazal vrata

Melania Trump | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 1
  • aleonora 11:45 23.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>> www.WebJob33.Com

Sorodne novice