Svet
11722 ogledov

Hrvatica v laseh z Melanio, Trump jo bo zamenjal

Melania Trump
Namestnici svetovalca za nacionalno varnost so v Beli hiši šteti dnevi. V ozadju spor z Melanio.

Mira Ricardel | Avtor: Wikipedia Wikipedia
Ameriški predsednik Donald Trump bo zamenjal namestnico svetovalca za nacionalno varnost Miro Ricardel, potem ko je ta prišla v nemilost pri ameriški prvi dami, sta agenciji Reuters včeraj potrdila dva vira iz Bele hiše.

Melania naj bi bila nezadovoljna z odnosom, ki ga ima do nje Ricardelova, ki je hrvaškega porekla; gre za nekdanjo vodjo Beoinga, ki je delala v Trumpovi predsedniški kampanji in ki jo je svetovalec za nacionalno varnost letos izbral za svojo namestnico.

Vira iz Bele hiše sta za Reuters povedala, da je Melania odprto zahtevala od Trumpa, da Ricardelovo odpusti, ker je potrdila tudi Melanijina tiskovna predstavnica. "Stališče prve dame je, da Ricardelova več ne zasluži časti, da bi delala v Beli hiši," je povedala Stephanie Grisham.

Do spora med prvo damo in Hrvatico naj bi prišlo med Melanijinim obiskom Afrike oktobra; kot govori eden od Reutersovih virov Melania ni bila zadovljna s podporo, ki ji jo je oziroma ni Ricardelova nudila ob tej priložnosti, drugi vir pa dodaja še, da sta ženski prišli navzkriž tudi zaradi sedežnega reda na letalu.

Ricardelova naj bi bila sicer v slabih odnosih z več ljudmi, zaposlenimi na Svetu za nacionalno varnost, zelo dobro pa naj bi se razumela z Johnom Boltonom, veteranom zunanje politike, ki ji je tudi neposredno nadrejen.

Melania Trump v Egiptu Magazin Melania Trump: Ob tem razodetju mnogi ostali odprtih ust Melania Trump Dim in oster vonj Svet Letalo z Melanio Trump na krovu je moralo zasilno pristati

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 15
  • Žurnalček 10:25 15.november 2018.

    Kako vas ni sram , da Bosanko preimenujete v Hrvatico .!!! BOSANKA BOSANKA BOSANKA BOSANKA BOSANKA BOSANKA BOSANKA , eba vas glupe !

  • vec 22:55 14.november 2018.

    next time Kolinda će da jebe majku svima, ona je skoro poglavnik, še mal počakat pa bo, svi NDH ex borci so rekli da bi komot se sprijaznili z Poglavnico, tako da feminizem tam deluva.

  • ton 19:30 14.november 2018.

    ni Hrvatica, ampak Bosanka...razlika je

Sorodne novice