Magazin > Odnosi in prosti čas
12198 ogledov

Kaj na dan poje Melania Trump

melania trump Epa
Melania Trump je na vprašanje, kaj je skrivnost njene vitke postave, odgovorila: »Nisem na dieti, le prehranjujem se zdravo, ker se počutim bolje, če imam več energije.«

Prva dama ZDA, Melania Trump, je razkrila, kašen je njen jedilnik. Naša lepotica zjutraj ponavadi spije zdrav smoothie iz špinače, zelene, korenja, borovnic, jabolk, pomarančnega in limoninega soka, jogurta in lanenih semen, ki mu doda še omega 3 maščobne kisline in vitamin D, poroča Gala.

Včasih si za zajtrk privošči še ovsene kosmiče, ki so bogat vir aminokislin, vitaminov B in E ter magnezija in cinka, in sok.

Melania se izogiba mastnim in kaloričnim jedem. Zelo je pozorna na to, da čez dan poje dovolj sadja. Zvečer prisega na jedi, ki so bogate z beljakovinami. Na njenem jedilniku sta tako na primer losos in fižol, solata z avokadom, paradižnik in mocarela ali zelenjavna juha

Čeprav je zelo disciplinirana, se kdaj pa kdaj pregreši. »Ljubim čokolado in sladoled,« pravi prva dama, ki si kdaj pa kdaj privošči tudi kozarec dietne kokakole. 

Po poročanju  revije New York Magazine je Melanijina najljubša jed piščanec s parmezanom, kadar pa si privošči pico, jo naredi sama, da je bolj zdrava.
 

Komentarjev 3
  • sara60 23:58 12.oktober 2018.

    Smoothie ni zdrav ne tak in ne tak da to piješ vsak dan pa še toliko slabše

  • ode 16:53 12.oktober 2018.

    Ni čudno, da se tako kislo in prisiljeno smeji, ko se pa že na tešče baše s kislinami.