Magazin > VIP
15260 ogledov

Uff, Kolinda do konca zasenčila Melanio Trump!

Kolinda Grabar-Kitarović na podelitvi pokala, svetovno prvenstvo v nogometu Rusija 2018 epa
Kolinda Grabar Kitarovič in Melania Trump sta prava paša za oči.

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović je včeraj nagovorila skupščino Združenih narodov, bolj kot njen govor, pa je odmevala njena podoba. Kolinda je za ta dogodek izbrala obleko hrvaške modne oblikovalke Snježane Mehun in navdušila. Ko se je ob koncu dogodka fotografirala skupaj s predsednikom Donaldom Trumpom in prvo damo Melanio, se je zgodilo nekaj, kar je prava redkost. Hrvaška predsednica je s svojo zapeljivo podobo povsem zasenčila Melanio Trump, ki s svojimi manekenskimi potezami in postavo zapeljuje, kljub temu da jih šteje že 48.

Melania Trump Slovenija Melania zmedla Pahorja

Grabar Kitarovićeva je sicer dve leti starejša, a tega na včerajšnjem dogodku ni opazil nihče. Sicer pa hrvaška predsednica postaja vse bolj popularna tudi v tujini, pred kratkim je v vlogi manekenke nastopila celo v ruski izdaji revije Marie Claire, kjer je med drugim povedala, da delo manekenk ni tako lahko kot se zdi. Glede na to, da so jo na finalu svetovnega prvenstva v nogometu hudomušno okronali za "miss mokrih majic", med podelitvijo je namreč močno deževalo, Kolinda očitno "kopira" strategijo Boruta Pahorja, ki s populističnimi dejanji prav tako osvaja svet. 

Komentarjev 17
  • crniovcar 06:17 28.september 2018.

    mi pa ne moremo iz svoje kože!!!!!!!!!!!!! vse kar je naše je slabo,,povrhu pa ne moremo nehat hvalit te rvate. oni nebi nikoli napisali kaj takega o svoji kolindi

  • lotus 21:01 27.september 2018.

    Hm,Kolinda jevsaj naravna ne pa splastificirana in nategnjena kot Ms.Melany,,,hahaha

  • Avatar Iva Deko
    Iva Deko 20:12 27.september 2018.

    Čestitke Kolindi izgleda čudovito.

Sorodne novice