Svet
17878 ogledov

Hrvaški predsednici spet zdrsnilo

Kolinda Grabar Kitarović EPA
Javnost je razdeljena, nekateri jo hvalijo, drugi se čudijo.

Na druženju z ameriškimi Hrvati v New Yorku je hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović v roke prijela mikrofon in zapela. Izbrala si je pesem kontroverznega hrvaškega pevca Marka Perkovića Thompsona. Ob ogledu videoposnetka njenega nastopa pa je marsikdo obstal začuden. 

Predsednica je namreč v preteklosti dejala, da je Thompson njen najljubši pevec poleg Celine Dion. Prav zato so bili presenečeni, ker si je morala pri petju pomagati s telefonom, s katerega je brala besedilo ene najbolj priljubljenih Thompsonovih pesmi.

President Kolinda Grabar-Kitarovic had some fun with everyone at the National Federation of Croatian Americans Cultural Foundation’s 25th anniversary celebration.

Posted by Association of Croatian American Professionals on Sunday, 23 September 2018

Grabar Kitarovićeva je v ZDA odpotovala na srečanje z glavnim tajnikom ZN Antoniom Guterresom. Tema njunih pogovorov je bilo stanje v jugovzhodni Evropi. 

dezurni@zurnal24.si


 

Komentarjev 9
  • dragec 20:53 28.september 2018.

    Imate največjega domoljuba - šiptarja JJ, bravo domoljubi......

  • alen009 11:59 26.september 2018.

    Vse ima svoje meje. To, da podpira Ustaštvo in nacionalizem se ne imenuje domojubje. Res je, Hrvati so svetlobna leta od nas. In prav je tako, zato pa so taki reveži kot so, še večji bodo.

  • kapibara 11:47 26.september 2018.

    Ona kaže domoljublje, naši hopštaplerji pa tole : ..https://www.youtube.com/watch?v=dQ2CW3Zuo9M