Svet
2763 ogledov

V posteljo s Trumpom, ker ji je obljubil vlogo

Donald Trump, vrh EU - Nato epa
Ameriška pornografska zvezda Stormy Daniels je napisala knjigo z zgodbami o predsedniku ZDA Donaldu Trumpu.

Stephanie Clifford, ki je svetu bolj znana pod imenom Stormy Daniels, bo 2. oktobra izdala knjigo Popolno razkritje, v kateri piše o predsedniku ZDA Donaldu Trumpu. Odlomki iz knjige so že objavljeni in niso nič kaj prizanesljivi do predsednika.

Danielsova je imela leta 2006 spolno razmerje s Trumpom, ki ga ta zanika, čeprav je po uvodnem zanikanju priznal, da je povrnil 130.000 dolarjev svojemu nekdanjemu odvetniku Michaelu Cohenu, ki je Danielsovi pred volitvami leta 2016 plačal za molk o razmerju. Danielsova Trumpa tudi toži zaradi obrekovanja, ker jo je javno označil za lažnivko.

Stormy Daniels | Avtor: Profimedia Profimedia

Tudi o predsednikovem spolnem organu

Danielsova v knjigi Trumpa opisuje kot bogatega klovna, polnega samega sebe, ki je pripravljen lagati in varati, ne da bi trenil z očesom. Najbolj odmeva zapis iz knjige, ki so ga v torek objavili britanski in ameriški mediji ter tiskovne agencije, o predsednikovem spolnem organu. Izkušena spolna delavka ga je označila za podpovprečno velikega, čeprav ne strašansko majhnega ter malce nenavadne oblike.

Leta 2016 v času republikanske tekme za predsedniško nominacijo Danielsova prijateljem razlaga, da Trump ne more zmagati, ker sploh noče biti predsednik. Ko je osvojil republikansko nominacijo pa se je ustrašila zase zaradi svoje zgodbe, saj ji je neznanec leta 2015 zaradi tega že grozil. Zaradi tega se je odločila, da sprejme 130.000 dolarjev za molk.

Stormy Daniels Magazin Stormy izdala, koliko časa je trajal seks s Trumpom

Obljubljal ji je vlogo v Vajencu

Opiše spolni odnos s Trumpom leta 2006, ko sta se srečala na turnirju za golf v Kaliforniji in jo je preko telesnega stražarja povabil na večerjo v svojo sobo.

Danielsova pravi, da se seksanja s Trumpom spominja z gnusom, vendar je šlo z njene strani za poslovno transakcijo, ker ji je obljubil vlogo v njegovi oddaji Vajenec. Pravi, da ji je celo obljubil, da jo bo spravil skozi več serij z varanjem drugih tekmovalcev. "Vedno, ko sem ga videla na televiziji kasneje, sem si dejala - s tem sem seksala. Fuj!."

"Ležala sem, nejevoljna, da me nateguje možakar z jetijevimi sramnimi dlakami in spolnim organom, podobnim liku iz risanke Mario Kart, ki ima na glavi gobo," piše igralka o možakarju, ki je na položaju predsednika ZDA. "Seks je bil najslabši, kar sem jih imela, ampak on očitno ni delil tega mnenja."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • ode 13:27 07.oktober 2018.

    Kaj pa naš zoki, ki je iz istega razloga farmacevtki obljubil službo, pa je še vedno na položaju in nedotakljiv. To je možno le v banana državi, ki jo obvladuje mafija.

  • miki1234 14:44 19.september 2018.

    Ima dober želodec, da je to lahko prenesla ... sicer pa je verjetno vsaj 80% njenih poslovnih partnerjev isto "atraktivnih".

  • kapibara 11:36 19.september 2018.

    Glede njegovga penisa, pa res ne more govort, kajti imela jih je toliko, da bi lahko vodovod napeljal čez celo Kanado.. 100% so bili še slabši, ampak, za denar, se vse - dobesedno- pogoltne.. Njemu srečni konec- ona pa denar v žep..

Sorodne novice