Magazin > VIP
5330 ogledov

Melania Trump: Prva teorija o njenem plašču napačna

Melania Trump
Zato naj bi v resnici nosila plašč čez ramena ...

Zaščitni znak Melanije Trump so zagotovo suknjiči in plašči, ki jih nosi čez ramena, visoke pete, velika sončna očala in obleke, s katerimi pokaže svojo izklesano silhueto. Dolgo časa je po medijih krožila teorija, da Melania plašče nosi na ta način zato, da ji ni potrebno držati moža za roko in celo zato, ker se nerada rokuje. A psihologinja Dawnn Karen je v ameriški TV oddaji Lorraine  razkrila, da bi izbira njenih oblačil nakazuje na nekaj povsem drugega.

Melania Trump Magazin CNN si je privoščil Melanio: "Bila je v Sloveniji in ni delala nič"

Povedala je, da Melania stoji poleg svojega moža, predsednika ZDA Donalda Trumpa, ki je eden najbolj vplivnih moških na svetu, zato si vtis vplivne ženske želi dajati tudi sama. Plašč tako deluje kot ogrinjalo ali oklep in ji daje videz nekakšne popolne super ženske, na kar nakazujejo tudi vedno urejeni lasje in brezhibno naličen obraz. Melanija je v preteklosti sicer rada poudarila svoje ženske atribute, česar si kot prva dama ne more privoščiti, a je vseeno iznašla način, da pokaže, kar ima pokazati. Tako svoje dolge noge pogosto izpostavi s krili in visokimi petami, obline pa skrije, a z oprijetimi kroji še vedno poskrbi, da so vidne. 

Melania Trump Magazin To je Melanijina najljubša modna zapoved

Psihologinja je še povedala, da Melania z izbiro svojih oblačil ne daje videza, kot da si ne želi biti prva dama in podpirati moža, kar ji mnogi očitajo. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.