Magazin > VIP
10392 ogledov

Tako pristno se Melania že dolgo ni smejala

melania trump
1/5
Epa
Poglejte, kdo jo je tako razveselil.

Prva dama ZDA, Melania Trump, se je v torek podala na prvo mednarodno potovanje brez moža. Obiskala je Gano, kjer se bo pet dni zavzemala za izboljšanje razmer, v katerih odraščajo otroci. Prvi dami so med drugim razkazali intenzivni oddelek za novorojenčke, pokazali pa so ji tudi, kako otroke tehtajo in jim dajejo vitamine. 

Melania je na tem obisku vidno uživala, še zlasti, ko je v naročje dvignila majhnega otroka. »Prelep fant,« je dahnila in dečka vrnila materi. Ameriški kolumnist Ian Bremmer je tvitnil fotografijo presrečne prve dame in pripomnil, da se Trumpova že lep čas ni tako pristno nasmehnila. 

Kolinda Grabar-Kitarović na podelitvi pokala, svetovno prvenstvo v nogometu Rusija 2018 Seksi predsednica Magazin Uff, Kolinda do konca zasenčila Melanio Trump!

Melania, ki je materam podarila medvedke in otroško odejico, ni imela govora, so bili pa vsi, ki so prišli z njo v stik, nad prvo damo več kot navdušeni. Označili so jo za »toplo« in »nežno« osebo. »Zelo je prijazna in sproščena,« je povedala ena od medicinskih sester. 

Melania se bo med to turnejo odpravila še v Malavi, Kenijo in Egipt.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.