Svet
2450 ogledov

Melania o Donaldovi nezvestobi

Melania Trump
Melania Trump je v svojem prvem večjem intervjuju po izvolitvi Donalda Trumpa v Belo hišo spregovorila tudi o domnevni moževi nezvestobi.

Melania Trump je ob koncu afriške turneje spregovoila z novinarjem televizije ABC. Gre za prvi daljši pogovor od Trumpove izvolitve. Leto in pol se je večinoma skrivala pred javnostjo, pozornost pa je vzbudila konec junija, ko je sredi odvzemanja otrok staršem na meji obiskala center za takšne otroke v Teksasu in si nadela jakno z napisom "Meni ni mar, a je vam?". Izbira garderobe je sprožila špekulacije, da gre za izraz nasprotovanja moževi protiimigracijski politiki, vendar pa je Trumpova za ABC te špekulacije razblinila.

Melania Trump | Avtor: YouTube YouTube
"Očitno nisem nosila jakne zaradi otrok. Nosila sem jo zaradi levičarskih medijev, ki so me kritizirali. Rekla sem jim, da mi ni mar in mi kritike ne bodo preprečile, da delam, kar se mi zdi prav," je dejala za ABC. Pojasnila je sicer, da ne odobrava ločevanja družin in predsednikova politika jo je presenetila. "Čutila sem, da je to nesprejemljivo in on je čutil isto," je povedala.

Trump je od svoje politike ločevanja družin na meji odstopil šele, ko je izbruhnilo veliko ogorčenje v mednarodni in domači javnosti. Dotlej je trdil, da ne more pomagati, po kritikah pa je s politiko enostavno prenehal.

Trump se ji je opravičil

Medije je obtožila, da radi špekulirajo o njenem zakonu in širijo govorice, ker pač to prodaja časopise in revije in na žalost živimo v takšnem svetu. Vztrajala je, da je obtožbe o moževi nezvestobi ne skrbijo.

Trumpa več kot 20 žensk obtožuje spolnega nadlegovanja, pornografska zvezda Stormy Daniels je za molk o razmerju z njim dobila 130.000 dolarjev, nekaj več tudi fotomodel Playboyja Karen McDougal, Trumpa pa je lahko ves svet slišal, kako se hvali na posnetku, da lahko z ženskami počne, kar se mu zahoče, ker je slaven in bogat.

Priznala je, da se ji je mož opravičil, čeprav ni povedala, zakaj, Grishamova pa je pojasnila, da se ji Trump pogosto opravičuje zaradi vseh medijskih neumnosti, ki jim je izpostavljena, odkar je v Beli hiši. Krivi so torej spet mediji in vsi drugi razen Trumpa.

Na vprašanje, ali ga ima rada, je Trumpova odgovorila, da sta v redu, z obtožbami o nezvestobi pa se ne ubada. "Sem mati in prva dama in se ukvarjam z veliko pomembnejšimi zadevami." Na vprašanje, ali so jo govorice prizadele, pa je odgovorila, da medijski svet špekulira, kar ni vedno prijetno. "Vendar pa vem, kaj je prav in kaj ni in kaj je res in kaj ni," je dejala.

donald trump, melania trump | Avtor: Profimedia Profimedia

Washington ima rada, iz Bele hiše je naredila dom za sina in moža in vsi radi živijo v Beli hiši in so počaščeni, da lahko služijo veliki domovini.

Moti jo, da številne organizacije nočejo sodelovati z njo in njenimi pobudami zaradi politik njenega moža. Ni pa želela povedati, za katere organizacije gre.

"Treba je slišati in podpreti ženske in moške"

Glede spolnih napadov na ženske Trumpova podpira tako ženske kot tudi moške in meni, da so za javne obtožbe potrebni trdni dokazi. "Ženske je treba slišati in podpreti, ampak tudi moške. Ne moreš le reči, da me je nekdo spolno napadel. Ker mediji gredo včasih predaleč, kako nekaj prikažejo, kar ni prav," je dejala.

Njen sin s Trumpom Barron je star 12 let in mama ga ne spremlja vedno, ko gre na treninge ali igre, ker to privlači preveč pozornosti, ker želi biti Barron le eden od fantov. "To je tudi njegovo življenje in to spoštujem," je povedala.

Melania Trump v Egiptu Intervju Svet Melania v prvem resnejšem intervjuju

Selitev v Washington Melanii Trump ni prinesla novih prijateljev. Za ABC je povedala, da ima raje kakovost kot količino in njeni prijatelji so isti, kot so bili, preden je prišla v prestolnico. Kdo so to, pa vedo le oni in ona.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.