Svet
1597 ogledov

Melania v prvem resnejšem intervjuju

Melania Trump v Egiptu Epa
Intervju bo v celoti prikazan v soboto, že zdaj pa so znani posamezni izseki.

Prva dama ZDA Melania Trump je podala svoj prvi resnejši intervju odkar je njen soprog na položaju ameriškega predsednika. Intervju je uspela dobiti televizija ABC med turnejo Trumpove po Afriki in bo prikazan šele v soboto zgodaj zjutraj po srednjeevropskem času, vendar pa ABC že mami gledalce z objavo posameznih odlomkov.

Melania Trump govori o svoji pobudi Bodi najboljši, ki je namenjena izobraževanju otrok glede nasilništva in sploh obnašanja na spletu ter po družbenih medijih. Ob tem sama od sebe pripomni, da je največja tarča nasilništva na svetu. Novinar Tom Llamas je menil, da ni dobro slišal, ter jo je vprašal še enkrat.

Prva dama ZDA je potem odgovorila, da "je morda ena od njih", in dodala: "Če bi res videl, kaj govorijo o meni." Na vprašanje o primerih nasilništva nad prvo damo ZDA je njena tiskovna predstavnica Stephanie Grisham spomnila na kritične opazke o tem, kako se oblači, norčevanje iz njenega naglasa, kritike pa so letele tudi na njeno pobudo Bodi najboljši.

Magazin Kakšen spodrsljaj Melanie: Kdo vam je rekel, da to nosite?

Daljši intervju zadeva tudi druge teme, med njimi Trumpove spolne škandale, debato okrog spolnih napadov na ženske in podobno, kar bo objavljeno v soboto. ABC pa je že dala v objavo tudi del pogovora, ko Melania Trump pove, da določenim ljudem v Beli hiši ne zaupa.

Na vprašanje, ali ima vpliv na to, koga bo Trump zaposlil, je prva dama z nasmehom odvrnila, da si tega lahko morda le želi. "Dam mu moj odkrit nasvet, povem mu svoje odkrito mnenje, on pa se potem odloči po svoje," je povedala.

Melania Trump v Egiptu Osebna vprašanja Svet Melania novinarjem priznala. Bo Donald besnel? Melania Trump Končno! Magazin Tako pristno se Melania že dolgo ni smejala

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.