Magazin > VIP
6165 ogledov

Melania Trump: Odklonila je ponudbo Michelle Obama

michelle obama, melania trump
Nekdanja prva dama Michelle Obama promovira svoje spomine, ki jih je objavila v knjigi Becoming.

Michelle Obama je v njej spregovorila tudi o inavguraciji predsednika Trumpa in snidenju z Melanio. V knjigi je Michelle razkrila tudi, da ji je predhodnica Laura Bush ponudila, da jo lahko kadarkoli, ko bo imela kakšno vprašanje, pokliče. Odnos med njima se je spremenil celo v prijateljstvo, pravi Obama.

Michelle se je od Laure veliko naučila, zato je Melanii ponudila pomoč, a Trumpova njene ponujene roke ni sprejela. O tej zgodbi je Michelle spregovorila tudi v oddaji Good Morning America.

michelle obama, melania trump | Avtor: Profimedia Profimedia

Melania se je na njene besede odzvala. Njena tiskovna predstavnica je na Twitterju zapisala: “Gospa Trump je močna in neodvisna ženska, ki vlogo prve dame opravlja na svoj način. Kadar potrebuje pomoč, si jo poišče znotraj ekipe profesionalcev v Beli hiši.”

Komentarjev 4
  • stall 17:48 15.november 2018.

    https://initiativeq.com/invite/B8-g_tfTm Initiative Q is an attempt by ex-PayPal guys to create a new payment system instead of credit cards that were designed in the 1950s. The system uses its own currency, the Q, and to get people to start using ...prikaži več the system once it's ready they are allocating Qs for free to people that sign up now (the amount drops as more people join - so better to join early). Signing up is free and they only ask for your name and an email address.

  • dd 10:25 15.november 2018.

    Pravilno. Melanija ima veliko svetovnih izkušenj in se zelo dobro znajde po svetu in ob raznih prilikah.

  • ode 08:45 15.november 2018.

    Pravilno.