Magazin > VIP
49965 ogledov

Takšne zahteve ima Tanja Žagar

Tanja Žagar RTV SLO
Tudi to so zahteve Tanje Žagar, se vam zdi pretirano?

Jonas Žnidaršič je v svojo oddajo Kaj dogaja povabil priljubljeno slovensko pevko Tanjo Žagar in ji polaskal s komplimentom: "Kdo bi si mislil, da bo iz te frkljice zrasel slovenski glasbeni seks simbol." Tanja je na to hudomušno pripomnila "grrrr" in se nasmejala. 

Razkrila pa je tudi razlog, zakaj so se leta 2005 s Foxy teens razšle in kakšne zahteve ima do medijev. "Bilo je leta 2005, ko smo bile sicer še zelo foxy (lisičje, op. a) razpoložene, ampak teens (najstništvo op. a.) je šel stran. Po devetih letih smo rekle, da je čas, da gre vsaka svojo pot," je razkrila. Jonas je med drugim omenil, da časi niso več enaki in tudi mediji ne, da so se stvari zelo spremenile in jo vprašal tudi, koliko intervjujev je napisala sama. "Večino intervjujev sama napišem, ker dobimo vprašanja in nato odgovorimo. Včasih je celo boljše tako in jaz zahtevam avtorizacijo vsakega, tudi zaradi nekaterih malo slabših izkušenj, ki sem jih imela. Ampak sodelujemo čisto lepo z vsemi mediji, ni nobenega problema," je povedala Žagarjeva. Avtorizacije je sicer dobra volja novinarjev in ni zakonsko določena. 

Žagarjeva pa je še razkrila, da se jo oboževalci včasih fotografirajo tudi brez vprašanja: "Se tudi zgodi, marsikdaj, da vidiš koga s telefonom v roki. To se sicer meni ne zdi primerno, niti zrelo. Ne predstavljam si, da bi sama vzela telefon, pa kar nekoga slikala brez vprašanja."

Komentarjev 2
  • moder 09:26 31.oktober 2019.

    Tudi Jonas ni več to kar je bil, ja časi se spreminjajo,....

Sorodne novice