Magazin > VIP
18868 ogledov

Tanja Žagar in Miki Šarac le razkrila, kdaj sta se zaljubila?

zvezde plešejo Anže Petkovšek
Ta podatek očitno zanima vse …

Poleg plesa je Tanja Žagar gledalce v šovu Zvezde plešejo ganila tudi z iskreno izpovedjo o tem, kako se ji je z menedžerjem Mikijem Šarcem in prihodom njunega sinka Karla izpolnila največja življenjska želja. Tanja in Miki poslovno sicer sodelujeta že več kot dve desetletji in čeprav sta o svoji ljubezenski zgodbi razkrila marsikaj, pa do danes še nista povedala, kdaj je iz njunega prijateljstva in glasbenega sodelovanja vzklila ljubezen? "A to vas od vsega najbolj zanima (ha ha)," se je na naše vprašanje zasmejala Tanja, Miki je dodal: "Tega tudi midva ne veva, ker ima vsak svoj datum," a ga je Tanja hitro preglasila. "Zelo spoštujem novinarje in menim, da lahko vprašate vse, to je vaše delo in vaša naloga. To spoštujem in razumem, a do kod vam o svojem življenju povem, to mejo pa postavim jaz. To je nekako moja pravica in ostanite še naprej radovedni. Če povem, potem ne boste več radovedni, kar pa je vaše delo (ha ha)," je povedala. 

tanja žagar, miki šarac | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Sicer pa Tanja pravi, da glede tega ni prav nič skrivnostna, tako kot ji to radi pripišejo mediji. "Sedaj sem malo spremljala medije in zna zelo smešno izpasti na naslovnicah, ko sedaj že dve leti prebiram, kako sem prvič spregovorila o Karlu, prvič spregovorila o zasebnem življenju … Ni čisto tako. Drži pa, da svojega zasebnega življenja, partnerskega odnosa in družinskega življenja vsakodnevno ne izpostavljam. O tem govorim takrat, ko se za to odločim sama in ko čutim, da je primeren trenutek in z ljudmi, s katerimi želim o tem govoriti, ne pa na način, da nekdo od mene pričakuje, da bom povedala vse: kako živimo, kje se potepamo in kakšen je naš urnik. Tega ne pustim, sem še vedno Tanja Žagar pevka, ki delim z ljudmi vse o svojem glasbenem delu, moje zasebno življenje, pa je moje zasebno življenje. Kot sem rekla, če se odločim, da kaj povem, takrat povem, če ne, pa pač ne. Tukaj ne bi smelo prihajati do nobenih zamer ne s strani medijem, ne s strani ljudi. Tudi jaz nisem oseba, ki bi se v življenju v kogarkoli vtikala in ga silila, da mi govori o sebi in o svojih zgodbah, če tega ne čuti ali ne želi. Ni pa skrivnosti, tako kot včasih mediji radi napletajo. V šovu je bil en lep trenutek, ko sem začutila, da to lahko povem. Moje življenje je moje, s kom in kdaj ga delim je izključno samo moja odločitev in odločitev mojega partnerja," je mnenja pevka. 

Prav tako se prav nič ne obremenjuje s tem, kako na njen odnos z Mikijem gleda javnost: "S tem, kdo sprejme moje zasebno življenje, se ne ukvarjam. Tukaj sem pomembna samo jaz, moj partner, najin otrok in najini bližnji sorodniki ter prijatelji. In to iz istega razloga, ker se tudi sama v nikogar ne vtikam. Vsak ima svoje življenje, vsakemu se življenje obrne, kot se mu pač obrne. Nekomu tako, nekomu drugače. Najbolj pomembno se mi zdi, da poskušamo graditi lepe odnose, da smo v teh odnosih zreli, da težave, ki prihajajo, tako v partnerskem odnosu, v družini, kot tudi med prijatelji in sodelavci nekako znamo reševati in se pogovoriti."

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Tanja Žagar Magazin Tanja Žagar razkrila, kdaj bo čas za drugega otroka! zvezde plešejo Magazin Uau, tako veliko stvar po šovu načrtuje Tanja Žagar!
Komentarjev 2
  • sam50 09:12 06.junij 2019.

    Najverjetnje po kakšni prekrokani noči....datumov pa je bilo verjetno precej.

Sorodne novice